• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
mi działają na razie :)))

scoti idziemy ćwiczyć ??? ja musze rozpracować bo najwięcej czasu mi ustawienia zajmują :-D idę poustawiać wszystko :)

bobo, anaber
obejrzycie jak to wyglada na youtube szkoda kasy wydawać... bo nie każdemu odpowiada ten rodzaj aktywności, tam nie konkretnych ćwiczeń, brzuszków... tylko enericzny taniec, może wkurzać na początku to że kroków się nie umie itp itd...

Ostatnia edycja:
bietka ja za pol godzinki wskakuje na orbiego bo dopiero zjadlam rybke i pije herbate zielona:-) a tancow nie wlaczam nie bede krecic tylkiem przed M:-D bo jeszcze sobie nadziei narobi

anaber a jest cos tanszego na xboxa moze JUST DANCE ??? zaraz sprawdze na allegro

Bobo nie bo to było kupowane przez allegro.

Scoti ja mam ps3 i mam taniec i nie robi mnie to tak wiesz w dzien i wogole jak wypiję i jest imprezka to potańcze ale tak na trzeźwo to nie da rady :) a nie bede pić codzień bo alkohloiczka zostanę :-D

Ja chyba na taką zumbę to musze iść do szkoly bo z PS3 to bedzie to samo co z tańcem który mam :) kurcze znalazła szkołe z zumbą sa zajęcia w niedzielę 4 razy w miesiacu kosztuje 79zł. hmmmmmmmmm pomysle :) może namówię młodsza siostrę m bo samej to mi tak smutno bedzie. a zajecia prowadzi facet :) Bietka Ty sie znasz :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry