• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczynki moje zbieram sie bo jeszcze do sklepu podjedziemy :) trzymajcie kciuki wizyta ok 13 ale ja bede u lekarzw wczesniej wiec moze uda sie wczesniej. modly odprawiajcie by bylo dobrze. odezwe sie po :) buziaki papa

dzoana glowny plan to posprzatac sypialnie:-D bo juz przejsc sie nie da:szok: moze jak nie bedzie padac to ubierzemy sie na eskimosow i pojdziemy na krotki spacer... doluje mnie ta pogoda podobno od srody ma byc ok 15 stopni nie moge sie doczekac.

Scoti, ja nie cierpię sprzątać i źle mi się piątki kojarzą właśnie przez to, że wtedy muszę ogarnąć mieszkanie. Dlatego wzięłam się na sposób i posprzątałam wczoraj:-pI piątek mam calutki dla siebie i BB oczywiście. Popołudniu przyjeżdża do mnie koleżanka zrobić pazurki:tak: I przesyłam Ci trochę słonka z Polski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
scoti - staranka będą najwcześniej w lipcu, psychicznie nie chcemy wcześniej

bobo - mój gin powiedział, że u każdego jest różnie, więc się nie nastawiam. wierzę, że mój organizm da sobie radę sam...oby tak było, dowiem się jutro na wizycie, a jak się uda, to sruuuu w bieszczady odpocząć i zresetować głowę. kciukasy za wizytę

dziękuję Wam za ciepłe słowa, zobaczymy co będzie dalej

Scoti Witaj
Bobo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anisiaj, Bieszczady sa super, szkoda, że tak daleko tam mam, bo bym częściej jeździła. I Solina, super, że sobie odpoczniesz i zrelaksujesz.
Ktoś ma ochotę?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Scoti, ja nie cierpię sprzątać i źle mi się piątki kojarzą właśnie przez to, że wtedy muszę ogarnąć mieszkanie. Dlatego wzięłam się na sposób i posprzątałam wczoraj:-pI piątek mam calutki dla siebie i BB oczywiście. Popołudniu przyjeżdża do mnie koleżanka zrobić pazurki:tak: I przesyłam Ci trochę słonka z Polski

oo może też sobie zrobię :)
plan awaryjny jakby dziś kurier nie dotarł :) na ten weekend to weekend spa oo będę się moczyć , kremować i paznokcie zrobię :D

scoti - staranka będą najwcześniej w lipcu, psychicznie nie chcemy wcześniej

bobo - mój gin powiedział, że u każdego jest różnie, więc się nie nastawiam. wierzę, że mój organizm da sobie radę sam...oby tak było, dowiem się jutro na wizycie, a jak się uda, to sruuuu w bieszczady odpocząć i zresetować głowę. kciukasy za wizytę

dziękuję Wam za ciepłe słowa, zobaczymy co będzie dalej
więc może się zgramy w czasie i będziemy wymiotować razem :D

A właśnie jestem z Wami króciutko bo jakoś miesiąc chyba :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry