• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzoana - mam nadzieję,że lekarz pozwoli nam jechać, bo w sumie dzisiaj dostałam @, a wyjazd byłby w niedzielę...

aneczko - czy przelew doszedł? daj znać kochana, bo od niedzieli nie będę mieć netu, a chcę być spokojna :)

bietka, anaber, scoti, suonko, justi, 6mamo, madlen, wiolka, marta, bobo, joweg, gosiulu, aga, dzoana i aneczko (wszystkich wymieniłam?:)) miłego dnia dziewczyny, dziękuję za tulaski, wracam leżeć :)

scoti - dziękuję, że tak pięknie to ujęłaś na liście - "do odwołania" :*

reklama
ojejku ile pytań :)P
Aneczko mam pytanie czy na tej biżuteri np na serduszku albo np na tym zestawie modułowym ostatnim byłaby możliwość aby na kazdym z nich "wtopić" czy jak to się robi :-) imię i jescze jakąś mala myśl czy to jest za małe ?? chciałabym imiona Maciej, Igor, Borys :) ale to dopiero po porodzie ale chcialabymm wiedziec. Bo zalożyłabym sobie to na sznureczki takie do biżuteri.

Dzoana witaj kochana :) wpadłam w szal biżuterii nie wiem czy dobrze zrobiłam ze o to poprsiłam :-D

aneczko pytam teraz uzgodnimy co i jak abyś wiedziala a w lipcu mi ją zrobisz bo nie chcę przed prodem zapeszyć. Moze tak byc kurcze 2m-ce jak ja teraz wytrzymam jak ja taka niecierpliwa :)
hmm nie robiłam jeszcze tak zaawansowanej biżuterii ale mogę spróbować .. sznurki ,rzemyki i bazy ala pandora mam tez u dostawcy więc można poskładać :)
na moich pandorach mogę posprawdzać i popróbować :)
Aneczka, z herbat to lubię czerwoną i każdą inną oprócz zielonej:-D
Przeglądam katalog i nie wiem na co się zdecydować:-D Tyle tego jest i na wszystko mam ochotę
Anaber, ja Ciebie rozumiem, bo ja straszna sroka jestem. Uwielbiam dodatki i ciuchy. Masakra, kiedyś M się ze mną rozwiedzie z powodu mojej manii ciuchowej i każdy sąd przyzna mu słuszność:-D
moja mama też chciałaby wszystko hehe ale na razie ma wazon i słoik a za chwilę podstawki jej zrobię :)
pomyśl na początek co może być przydatne ?? pudełko na herbatę ? toaletka ??
dzoana - mam nadzieję,że lekarz pozwoli nam jechać, bo w sumie dzisiaj dostałam @, a wyjazd byłby w niedzielę...

aneczko - czy przelew doszedł? daj znać kochana, bo od niedzieli nie będę mieć netu, a chcę być spokojna :)

bietka, anaber, scoti, suonko, justi, 6mamo, madlen, wiolka, marta, bobo, joweg, gosiulu, aga, dzoana i aneczko (wszystkich wymieniłam?:)) miłego dnia dziewczyny, dziękuję za tulaski, wracam leżeć :)

scoti - dziękuję, że tak pięknie to ujęłaś na liście - "do odwołania" :*
tak tak tak doszło , przepraszam że Ci nie napisałam ... :)
myślę że tzn wydaje mi sie że dałabym radę :P

Aneczko no to ja się pisze :)
oczywiście kolory to czerwień granat i jakies jasne refleksy bo takich rzeczy mam najwięcej :-)

tylko ja te sznureczki bym sama zamawialam bo mam w domu jeszcze charmsy i tak i tak musze zamówić bo chcę wymienic sobie.

Tylko zastanawiam sie czy dam rade to tak zawiązac jak oni tam mają

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aneczko no to ja się pisze :)
oczywiście kolory to czerwień granat i jakies jasne refleksy bo takich rzeczy mam najwięcej :-)

tylko ja te sznureczki bym sama zamawialam bo mam w domu jeszcze charmsy i tak i tak musze zamówić bo chcę wymienic sobie.

Tylko zastanawiam sie czy dam rade to tak zawiązac jak oni tam mają
ale to po porodzie sie przypomnij ok ? do tego czasu ja potrenuję :P

ok :) ale jakbys zamówienie robiła to ten zestaw możesz mi zamowic jak cos to kase przeleje :-)

chyba ,ze moge zamówić a koralik z imieniem Borys schowam do szkatulki i będzie czekac czy to głupi pomysl jak myślicie. powiedzcie mi czy to wypada

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aneczko a jak myślisz może lepsze będa te kulki albo kostka tylko czy sznurek przejdzie przez ta dziurkę, wiem wybacz ale ja już tak mam ze jak na coś się napalę to musze to miec i koniec :-) hehhehe

Przepraszam dziewczyny ,ze tak tu skrobie ale już taka ze mnie baba :rofl2: jak to Dzoana napisala SROKA

Bo chciałam sobie kompletowac bransoletkę Lilou ale to będzie bardziej bliskie memu sercu bo będa to robiły złote rączki naszej aneczki specjalnie dla mnie :tak:

ciekawi mnie jeszcze czy ten sznurek można kupić na metry bo bedzie mi to łatwiej zawiązac. hmmmm musze poszukac tylko nigdzie nie widze

ok :) ale jakbys zamówienie robiła to ten zestaw możesz mi zamowic jak cos to kase przeleje :-)

chyba ,ze moge zamówić a koralik z imieniem Borys schowam do szkatulki i będzie czekac czy to głupi pomysl jak myślicie. powiedzcie mi czy to wypada
Dlaczego głupi, trzeba myśleć pozytywnie, że wszystko będzie dobrze. A koralik za niedługo się przyda;-)
Mnie pochłonęło sprzątanie kwiatków, juz dawno miałam się zabrać za przesadzanie i rozsadzanie,ale chęci brakło. A dzisiaj mnie wzieło

reklama
Jestem
kurcze ale się wściekłam :wściekła/y: m mi wydrukował w pracy te ankiety ok 200stu i jeszcze trzeba było je skompletować w jedno. Ja składałam a m spinał spinaczami. Jestem głupia na maksa dałam mu nie te... i wydrukował złe ale nic mu nie powiedziałam bo by mnie wyzywał :wściekła/y: sama jestem sobie winna ale no cóż dupa miało być na 3 strony a te są na 5 masakra....
Poszłam do gimnazjum zostawiłam ankiety i kobieta w sekretariacie mi powiedziała że zadzwoni jak będą już do odbioru lub jak się dyrektor nie zgodzi, jestem zła na siebie.

przepraszam że tak o sobie tylko ale zaraz doczytam Was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry