• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj, Bieszczady sa super, szkoda, że tak daleko tam mam, bo bym częściej jeździła. I Solina, super, że sobie odpoczniesz i zrelaksujesz.
Ktoś ma ochotę?
jaaaaa!!!

ale muszę sie wstrzymać z kolejną kawą bo serce mi zacznie pikać i od razu atak astmy będzie :) za godzinkę dwie będzie kawusia albo poczekam na męża i zrobię w ekspresie z czekoladą :D

reklama
Aneczko jestes na grupie jak tylko Cię zaprosiłam na ten wątek to otrzymałas zaproszenie na grupę i jestes tam bo Twoj avatarek się mi pokazuje:tak: hmmmmm ciekawe dlaczego nie możesz wejść

Anisiaj tule mocno :*

bobo wrzuć na luz wszystko bedzie dobrze :)

ja posprzatalam łazienkę teraz biore sie za sypialnię i pokój Igora :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oo teraz mogę .. nie wiem co się działo ;/
mój komputer złomek co to sam się rozkłada ( taki biodegradowalny ) i nie ma literki w i strzałek jest wyjątkowy żeby nie napisać "inny" i ma problemy hehehehehe

Jutro jedziemy do Wolsztyna na parowozy !!! młoda oszaleje z radochy :)

A właśnie jestem z Wami króciutko bo jakoś miesiąc chyba :)
To dziwne, bo mam wrażenie jakbys była od początku:tak:
jaaaaa!!!

ale muszę sie wstrzymać z kolejną kawą bo serce mi zacznie pikać i od razu atak astmy będzie :) za godzinkę dwie będzie kawusia albo poczekam na męża i zrobię w ekspresie z czekoladą :D
Ale ja robię taką latte pół na pół z mleczkiem:tak:
Hej Anaber:-)
Aneczka, to masz ekologiczny komputer hehe

ja ogólnie lubię z mleczkiem ale piję czarną bez niczego bo wyglądam jak kuleczka po poprzedniej ciąży hehe i dopiero teraz jak zmieniłam leki to trochę chudnę .. marzeniem moim jest zgubić jeszcze choć 10 kilo :)

Ja kiedyś piłam tylko czarną bez cukru, ale teraz zbiera mnie na wymioty po takiej kawie, więc polubiłam latte z tabletką słodziku. I tylko taką mogę pić, mniam mniam

Aneczko mam pytanie czy na tej biżuteri np na serduszku albo np na tym zestawie modułowym ostatnim byłaby możliwość aby na kazdym z nich "wtopić" czy jak to się robi :-) imię i jescze jakąś mala myśl czy to jest za małe ?? chciałabym imiona Maciej, Igor, Borys :) ale to dopiero po porodzie ale chcialabymm wiedziec. Bo zalożyłabym sobie to na sznureczki takie do biżuteri.

Dzoana witaj kochana :) wpadłam w szal biżuterii nie wiem czy dobrze zrobiłam ze o to poprsiłam :-D

aneczko pytam teraz uzgodnimy co i jak abyś wiedziala a w lipcu mi ją zrobisz bo nie chcę przed prodem zapeszyć. Moze tak byc kurcze 2m-ce jak ja teraz wytrzymam jak ja taka niecierpliwa :)

reklama
Aneczka, z herbat to lubię czerwoną i każdą inną oprócz zielonej:-D
Przeglądam katalog i nie wiem na co się zdecydować:-D Tyle tego jest i na wszystko mam ochotę
Anaber, ja Ciebie rozumiem, bo ja straszna sroka jestem. Uwielbiam dodatki i ciuchy. Masakra, kiedyś M się ze mną rozwiedzie z powodu mojej manii ciuchowej i każdy sąd przyzna mu słuszność:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry