• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

a chcesz do przeplatania czy zaweiszki zrobić na charmsy ??? bo karabińczyki i kółeczka mogę zamówić ... i np serduszko mogę nabić ...
dziurkę w kostce mąż mój może powiększyc w razie czego .. a jak popsuje to będzie miał karę :P

reklama
Kurcze Anaber, będziesz zła jak zgapię od Ciebie pomysł na charmsy? Sznureczki na metry pewnie można kupić w pasmanterii
Aneczka, mi to wszystko by się przydało. Niestety:wściekła/y:
Marta, to trzymam kciuki, żeby ankiety szybko wróciły do Ciebie wypełnione
Ciekawe jak tam Bobo, czy już weszła czy jeszcze czeka

Anisiaj chciałam z nim rozmawiać ale miał ważne spotkanie i sekretarka mnie nie wpuściła, dlatego zdecydowałam się na taki przebieg wydarzeń...
Dzona no niestety nic na to nie poradzę.
Aneczka mi też sie wydaję że dłużej z nami jesteś :szok:

reklama
Aneczko ja mam w domu charmsy takie na karabińczyk z apartu mam cały komplet na bransoletce skórzanej ale ta bransoletka pod wpływem wody nie jest już taka ładna więc pomyślalam,ze dla odmiany zamówię sobie te sznureczki i te charmsy zawieszę na tym.

Dzoana no co Ty bierz :-)i zamawiaj tylko współczuję Aneczce bo ode mnie to się nie opędzi ostrzegam :rofl2:

Anisiaj fajne jest to Lilou ja mam możliwośc bo w Gdansku mam na miejscu punkt i robia przy mnie :happy: co Ci mogę podpowiedziec to zamów ciemne sznureczki bo te jasne bardzo szybko sie brudza siłą rzeczy i brzydko to wygląda, ślicznie wygląda czerwony, grnataowy ;-) a jasne fajnie tez ale przez kilka pierwszyc dni;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry