• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aneczka to umowmy się tak ze ty sobie próbuj kochana, ten świecznik i podkładki zrób jak dostaniesz zamwówienie i wyślij. a bransoletka najwyżej pojdzie listem poleconym w kopercie bębelkowej napewno nic sie jej nie stanie a to już bedzie mniejszy koszt za wysyłkę.
Czyli na tym zestawie do pandory nie mam liczyć na to ze zmieścisz imię ?? kurcze domyślam sie ze to precyzyjna robota :eek:
w takim razie czekam na fotki z Twoich prób :)
Bobo kochana zamawiaj tylko ja Aneczce teraz współczuję jak tu tyle SROK jest na tym wątku, kobieta zwarjuje z nami :)
na razie mam sporo roboty :) potem popróbuję bransolety :)muszę chyba kupić taki sprzęt do konturów i tym pisać ... może się uda :)

reklama
wrocilam :)
przed wizyta mialam takie nerwy ze szok polozna mi cisnienie zmierzyla to sie mnie zapytala czy sie czasem nie denerwuje bo mam takie ciesnienie. przede mna byly dwie ciezarne jedna do porodu prawie hihi wiec im troche zajelo i w koncu slysze ze mnie wola. cala sie trzeslam z nerwow rece mialam upocne a serce mi z piersi o malo co nie wyskoczylo. wlezlismy lekarz jak zwykle kazal sie pozloyc na kozetke i zaczyna usg no to ja do meza mowie ze ma sie modelic tak sie balam i jak mi wsadzil i zobaczylam biala plamke w ciemnej to juz mowie jest dobrze bo jest zarodek. lekarz mowi ze wszystko pieknie zarodek piekny wymiarowy ale teraz najwazniesze serduszko. no i wlaczyl nam i jak uslyszalam ten dzwiek bicia serduszka to sie poplakalam ze az to usg mi sie trzeslo w srodku hihi. ciaza wg lekarza super serduszko 145 uderzen na min czyli super zarodek odpowiedni do wieku ciazy czyli 6 tyg i 5 dni a i najwazniejsze moj wielkolud ma prawie 1 cm hihi. nastepna wizyta 25 maja :) jestem bardzo szczesliwa. fotke pozniej wkleje na grupe bo teraz ide jesc bo jestem strasznie glodna.

wrocilam :)
przed wizyta mialam takie nerwy ze szok polozna mi cisnienie zmierzyla to sie mnie zapytala czy sie czasem nie denerwuje bo mam takie ciesnienie. przede mna byly dwie ciezarne jedna do porodu prawie hihi wiec im troche zajelo i w koncu slysze ze mnie wola. cala sie trzeslam z nerwow rece mialam upocne a serce mi z piersi o malo co nie wyskoczylo. wlezlismy lekarz jak zwykle kazal sie pozloyc na kozetke i zaczyna usg no to ja do meza mowie ze ma sie modelic tak sie balam i jak mi wsadzil i zobaczylam biala plamke w ciemnej to juz mowie jest dobrze bo jest zarodek. lekarz mowi ze wszystko pieknie zarodek piekny wymiarowy ale teraz najwazniesze serduszko. no i wlaczyl nam i jak uslyszalam ten dzwiek bicia serduszka to sie poplakalam ze az to usg mi sie trzeslo w srodku hihi. ciaza wg lekarza super serduszko 145 uderzen na min czyli super zarodek odpowiedni do wieku ciazy czyli 6 tyg i 5 dni a i najwazniejsze moj wielkolud ma prawie 1 cm hihi. nastepna wizyta 25 maja :) jestem bardzo szczesliwa. fotke pozniej wkleje na grupe bo teraz ide jesc bo jestem strasznie glodna.
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widzisz Bobo ciotki mówiły ,ze bedzie ok !!! ciesze się super gratki :-)
a teraz wystawiaj goły tylek i będziemy klapsy dawać!!! no już szybciutko, raz raz oba pośladki za to ,ze tak sie nakręcałas ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry