• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aneczko ja mam w domu charmsy takie na karabińczyk z apartu mam cały komplet na bransoletce skórzanej ale ta bransoletka pod wpływem wody nie jest już taka ładna więc pomyślalam,ze dla odmiany zamówię sobie te sznureczki i te charmsy zawieszę na tym.

Dzoana no co Ty bierz :-)i zamawiaj tylko współczuję Aneczce bo ode mnie to się nie opędzi ostrzegam :rofl2:

Anisiaj fajne jest to Lilou ja mam możliwośc bo w Gdansku mam na miejscu punkt i robia przy mnie :happy:
czyli chcesz pandory tak ?? Zobacz załącznik 459728

ciekawe czy uda mi się na nich pisać hehehe

aneczko - to trzymaj się dzielnie kochana i pamiętaj - zniesiemy wszystko, w lipcu zaciążymy i od sierpnia razem rzygamy ;) z dżoaną też i suonko może się skusi ;)

anaber - u mnie też jest, ale tak daleko jak w innym mieście ;( zamówię przez net, dzięki za namiary kochana :*
a wiesz że w ciąży rzygałam od poczatku do 6- 7 miesiąca ??? to była masakra schudłam 10 kilo ale potem dowaliłam 30 kilo więc spoko :)
ale to było straszne wciąż chodziłam głodna bo wymiotowałam 24h .. miałam wtedy cabriolet i ludzie się śmialil że jeżdżę z reklamówką zawieszoną na uszach...

a jak myślisz mogły by byc te kulki lub kwadraciki tzn kostki tylko nie wiem czy przez tą dziurkę przejdzie sznurek. chyba ze można zrobic np na serduszku widziąłam tez ze jest tylko nie wiem czy ono znowu nie bedzie za duże jak na bransoletkę i wtedy bym chciała aby wyslac wszystko jedną paczka abym nei musiala drugi raz palcić. tyle tego jest ze ciężko wybrac a Tobie na czym byłoby łatwiej ?? tylko jak ja bym brala ten zestaw pandory to bez tych metalowych końcówek bo to nie jest srebro i aby sie brzydkie nie zrobiło. Pewnie to jest w komplecie więc kupić musze ale jabym tego nie zakładała :)
kulka 16mm kulka 16.jpg

kostka 13mm kostka.jpg

serduszko 37x28 mm serce.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem na chwilke Nastusie od rana męczy gorączka przespała sie troche ale w jeszcze gorszym nastroju wstała ja posprzatałam i cały czas na kazde zawołanie małej gonie oczy mi sie juz kleja a tu cały dzień jeszcze przed nami Bobo-powodzenia&&&&&&&&&&&:-) Anisiaj-mam nadzieje że wyjazd sie uda :tak: Marta-mam nadzieje ze ankiety dostaniesz spowrotem wypełnione;-)

hejka/
u kogo tak gorąco jak u mnie ??? 27 stopni, roztopiłam się na spacerze z psem, normalnie prysznic musiałam wziąć ;-)
ale nie narzekam - uwielbiam lato :-) obym tylko nie zaczęła puchnąć :eek:

aneczkaa ja też piszę się na taką po porodzie
z imieniem i datą - OKI ???? chyba, że anaber mi nie pozwoli odgapić :sorry:

anisiaj
a Tobie kazali leżeć ??? boli Cię brzuch ??? nie wiem, ale jak leżałam w szpitalu to kazali dziewczynom chodzić, bo lepiej się oczyszcza - ale nie wtrącam się bo na pewno masz super lekarza - trzymam kciuki &&&&&&& za jutro.

wiolka dużo cierpliwości dla chorowitki

dzoana jak się rozpędzisz wpadnij do mnie zrobić porządek z kwiatkami na balkonie :-D

marta no to trzymam kciuki aby dyrektor się zgodził,

bobo już powinna wracać

Ostatnia edycja:
Aneczka to umowmy się tak ze ty sobie próbuj kochana, ten świecznik i podkładki zrób jak dostaniesz zamwówienie i wyślij. a bransoletka najwyżej pojdzie listem poleconym w kopercie bębelkowej napewno nic sie jej nie stanie a to już bedzie mniejszy koszt za wysyłkę.
Czyli na tym zestawie do pandory nie mam liczyć na to ze zmieścisz imię ?? kurcze domyślam sie ze to precyzyjna robota :eek:
w takim razie czekam na fotki z Twoich prób :)
Bobo kochana zamawiaj tylko ja Aneczce teraz współczuję jak tu tyle SROK jest na tym wątku, kobieta zwarjuje z nami :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bietka u MNIE TAK GORĄCO zero chmurki i pięknie jest :-D
Bobo u nas w weekend Poznań za pół ceny! Idziecie gdzieś? A i w C&A od 20-21 minus 20% na wszystko a są tam tanie koszulki za 23 zł męskie i jeszcze minus te 20 to się opyla chyba ze podniosą cenę specjalnie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry