Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czyli chcesz pandory tak ?? Zobacz załącznik 459728Aneczko ja mam w domu charmsy takie na karabińczyk z apartu mam cały komplet na bransoletce skórzanej ale ta bransoletka pod wpływem wody nie jest już taka ładna więc pomyślalam,ze dla odmiany zamówię sobie te sznureczki i te charmsy zawieszę na tym.
Dzoana no co Ty bierz :-)i zamawiaj tylko współczuję Aneczce bo ode mnie to się nie opędzi ostrzegam
Anisiaj fajne jest to Lilou ja mam możliwośc bo w Gdansku mam na miejscu punkt i robia przy mnie![]()
a wiesz że w ciąży rzygałam od poczatku do 6- 7 miesiąca ??? to była masakra schudłam 10 kilo ale potem dowaliłam 30 kilo więc spokoaneczko - to trzymaj się dzielnie kochana i pamiętaj - zniesiemy wszystko, w lipcu zaciążymy i od sierpnia razem rzygamyz dżoaną też i suonko może się skusi
anaber - u mnie też jest, ale tak daleko jak w innym mieście ;( zamówię przez net, dzięki za namiary kochana :*

Marta-mam nadzieje ze ankiety dostaniesz spowrotem wypełnione;-)