• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
aneczko - to trzymaj się dzielnie kochana i pamiętaj - zniesiemy wszystko, w lipcu zaciążymy i od sierpnia razem rzygamy ;) z dżoaną też i suonko może się skusi ;)
Ja bardzo chętnie:tak:
Bietka, moje kwiaty mnie wykończyły, nawet nie wiedziałam, że je tak zaniedbałam:zawstydzona/y:
Bobo, nie odpuszczę tego tańca:tak: Gratuluje super fasoli, czyli jednak jedna:-D
Ja musiałam zabrać się za obiad i kończyłam "zabawe" z kwiatami.
Aneczka, wykończymy Ciebie:-)

Bobo tak sie ciesze!!! rob suwaczek i nie panikuj juz wiecej nam kochana:-)

My bylismy na spacerku w zimowych kurtkach i czapkach ale po 20 minutach musialysmy wracac po zaczelo padac. Mya od kilku dni patrzala za okno i szukala sloneczka i jak tylko sie pokazalo to kazala zakladac kurtki i isc na spacer, biedna caly czas w domu siedzi bo co chwile leje.... te sloneczko od was jakas kreta droga do mnie dojezdza:-)

bobo - gratuluję :) i tańczysz za karę 2 tańce! kankan od dziewczyn a od cioci anisiaj tango,a co!:)

bietka - nie mam polecenia, żeby leżeć, staram się chodzić, ale momentami mi tak napieprza, że nie daję rady...

u mnie też gorąco jak nie wiem, wyszłyśmy z Nucią i padamy obie na pyski ;)

dżoana, aneczka - w takim razie w lipcu zaciążamy, postanowione ;) jak bardzo chcecie możecie wcześniej, jakoś Wam wybaczę ;P

reklama
oto moje karne tancochy
kankan
taniec38.gif
taniec41.gif

i free style hahaha
taniec6.gif
taniec19.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć