• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

gosiulek po tym poronieniu co mialam teraz nie umiem myslec pozytywnie, mam wrazenie ze z dzieckiem nie jest dobrze. wiem ze powinnam byc radosna cieszyc sie ciaza mylsec pozytywanie ale jakos nie potrafie :( moze ja nie nadaje sie na bycie matka?

reklama
Bobo-ja ci zdradze mój sekret na nie myslenie ze cos moze byc nie ok z dzieckiem po prostu licze dni zeby w koncu skonczyc I trymestr i miec ten czas niepewny za soba tez tak sobie mysl jeszcze .... tygodnie i bedziesz juz duzy babelku silny i za niedługo zaczniesz reagowac na głos mamusi swoimi ruchami ja tak do dzidziola mówie zeby nie zwariowac ze swoimi obawami i jakos mi leci moze tobie tez to przyniesie jakas ulge;-) Bobo-będziesz cudowną mamusią napewno i nawet mi tak nie mów

Ostatnia edycja:
Bobo jak to jest tylko wrażenie to się nie martw.Gdyby się coś działo to trzeba reagować. Na resztę nie masz wpływu..Trzymam kciuki by było dobrze.:tak:

Wiem że to trudne,oj wiem...Głowa do góry.

Bobo nadajesz sie w 100% tylko nie mozesz tak myśleć to zupełnie inna ciaża i silniejsza umów sie do tego lekarza i sie wuluzuj, bo takim podejściem to możesz sobie narobic dopiero bałaganu. Wiem,ze atmosfera jeszcza w domu nie ciekawa i to tez nie pomaga ale pomyśl co musi czuc ta dzidzia,która msz pod sercem jak Ty taka spięta i zdenerwowana jestes, zrób sobie dobra herbatkę, zrób cos dla siebie po czym poczujesz sie lepiej moze idz sobie do kosmetyczki na jakąś fajna pachnącą maseczkę to pomaga bo stosowałam albo zmień fryzurkę :happy: bedzie dobrze kochana naprawdę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber zrobię tak jak mówisz... muszę się zebrać bo wiem że mogę sobie nie dać rady jak będzie dziecko. Ja po prostu mam taki charakter nie umiem się gniewać. Szybko mi przechodzi i już nie pamiętam o co poszło... Wiem też że jakbym się wyprowadziła na kilka dni to by nic nie dało bo on jest zawzięty, jego była zostawiła go ze względu na charakter to mówiła mi teściowa i nie walczył o nią choć byli zaręczeni... No może u nas było by inaczej bo jesteśmy małżeństwem niedługo będziemy mieli dziecko. Ala jak krzyczę na niego to mi mówi : " widziały gały co brały " :wściekła/y: więc chyba rozmowa albo tak jak mówisz nic nie robienie w domu ...

Bobo zaszkodzisz fasolce jak będziesz się tak stresować idź do tego lekarza i już !

A myślicie że w 17 tygodniu można już odetchnąć? bo ja też sie martwię ale staram sie o tym nie myśleć A JUTRO JUŻ WIZYTA HURA !!!!

dziewczynki wszystko dobrze z Waszymi dzidziolkami naprawdę, bobo niech idzie do kosmetyczki albo do fryzjera albo kup sobie jakis fajny perfum :) a martuś kurcze to już 17 tc :szok:jak to zlecialo jutro pojdziesz do lekarza i zobaczysz jajka miedzy nogami i serducho to sie popłaczesz bo życzę Ci córeczki z całego serca ale ja wiem ,ze to bedzie chłop ;-) martuś i zrób tak kochana bo wiadomo sa jeszcze rodzice, Twoja mama napewno Ci pomoże ale jak Twój m to wyczuje to już bedzie po ptakach musisz ustalić z nim pewne sprawy zanim sie szkrabek pojawi na świecie bo pozniej to sobie wlosy powyrywasz. a jak sam nie wpada na pewne rzeczy to chyba bym nie liczyla ze po porodzie sie zmieni. bo niby mówią, że facet zmienia sie poporodzie hmmmmmmmmmmmmm moze, ja w to nie wierzę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak chłop to też dobrze... chłopczyki też są fajne ;-) będę mu wpajać od początku że kobiety się szanuje i pomaga o ! Żeby nie był taki jak tata hi hi hi

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry