szóstkowa mama
Fanka BB :)
bobofrutku oj ty czarnowidzku kochany!!!Będzie wszystko dobrze,ale jeśli czujesz niepokój to wybierz się do gina i sama zobaczysz,a wtedy dzidzia powinna pogrozić ci swoim maleńkim paluszkiem za nerwosolki swojej mamusi!!!
Na pewno będziesz najwspanialszą mamą na świecie dla swojego maluszka
:-)!!!
Martuś ja też mam m z trudnym charakterem.Parę razy zdarzyło mi się usłyszeć,że nic nie robię w domu,tylko leżę do góry brzuchem.To przestałam prać,gotować,sprzątać i takie tam.Potem burczał coś na temat obiadów,to jeden z nich wylądował na jego twarzy.Czasami też znęcał się nade mną psychicznie,tzn mówił,że jak nie zrobię czegoś to on się zabije,a ja wtedy przynosiłam mu nóż z kuchni lub sznur od żelazka lub otwierałam balkon i mówiłam skacz baranie
.Teraz jest raczej spokój,ale czasami też jemu odbija i twierdzi,że on ma za krótką smycz,to ja na to wypier.... i mam ciche dni wtedy,ale jest spokój.
Co do wczorajszego meczu żużlowego to niewypał na całego.Wstyd mi tylko za niektórych kibiców Stali Gorzów,którzy krzyczeli pedały i zdechł pies Falubaz,reszta zachowała się w porządku.Wstyd mi też za Falubaz,ponieważ oni sami zgodzili się kontynuować mecz,ale zaczęli przegrywać i potem zaczęli fochy robić.Za kibiców Falubazu też mi wstyd,bo to oni burdę wywołali,wyszli sobie kiedy chcieli i jeszcze race na stadion nieśli,poza tym wywiesili baner z napisem ''KATARZYNA JANCARZ'',to skandal na całego.I jak tu nienawidzieć żużlowców i kibiców z Falubazu.Nie ma kłopotów z żadną inną drużyną żużlową!!!Zgadzam się z tym,że po 8 biegu powinno było się mecz przerwać,a sportowcy z obydwu drużyn wyjść na płytę stadionu i wspólnie się ukłonić i uczcić zmarłego tragicznie LEE minutą ciszy.
Zapomniałam się przywiatać- Dzień Dobry!!!
Ale się rozgadałam-przepraszam
Na pewno będziesz najwspanialszą mamą na świecie dla swojego maluszka
:-)!!!Martuś ja też mam m z trudnym charakterem.Parę razy zdarzyło mi się usłyszeć,że nic nie robię w domu,tylko leżę do góry brzuchem.To przestałam prać,gotować,sprzątać i takie tam.Potem burczał coś na temat obiadów,to jeden z nich wylądował na jego twarzy.Czasami też znęcał się nade mną psychicznie,tzn mówił,że jak nie zrobię czegoś to on się zabije,a ja wtedy przynosiłam mu nóż z kuchni lub sznur od żelazka lub otwierałam balkon i mówiłam skacz baranie
.Teraz jest raczej spokój,ale czasami też jemu odbija i twierdzi,że on ma za krótką smycz,to ja na to wypier.... i mam ciche dni wtedy,ale jest spokój.Co do wczorajszego meczu żużlowego to niewypał na całego.Wstyd mi tylko za niektórych kibiców Stali Gorzów,którzy krzyczeli pedały i zdechł pies Falubaz,reszta zachowała się w porządku.Wstyd mi też za Falubaz,ponieważ oni sami zgodzili się kontynuować mecz,ale zaczęli przegrywać i potem zaczęli fochy robić.Za kibiców Falubazu też mi wstyd,bo to oni burdę wywołali,wyszli sobie kiedy chcieli i jeszcze race na stadion nieśli,poza tym wywiesili baner z napisem ''KATARZYNA JANCARZ'',to skandal na całego.I jak tu nienawidzieć żużlowców i kibiców z Falubazu.Nie ma kłopotów z żadną inną drużyną żużlową!!!Zgadzam się z tym,że po 8 biegu powinno było się mecz przerwać,a sportowcy z obydwu drużyn wyjść na płytę stadionu i wspólnie się ukłonić i uczcić zmarłego tragicznie LEE minutą ciszy.
Zapomniałam się przywiatać- Dzień Dobry!!!
Ale się rozgadałam-przepraszam

Ostatnia edycja:
w sobote. ja pojechałam na zakupy a on wyskoczył do cukierni i kupił mi ulubiony serniczek i dzis dokańczam tylko zgaga bedzie jak cholera po nim ale co tam 
ale jest grzeczny ogladamy bajki i książeczki może jakoś przetrwa bez mamy