reklama

Nasze sprawy...

bobofrutku oj ty czarnowidzku kochany!!!Będzie wszystko dobrze,ale jeśli czujesz niepokój to wybierz się do gina i sama zobaczysz,a wtedy dzidzia powinna pogrozić ci swoim maleńkim paluszkiem za nerwosolki swojej mamusi!!!
Na pewno będziesz najwspanialszą mamą na świecie dla swojego maluszka:tak::-)!!!
Martuś ja też mam m z trudnym charakterem.Parę razy zdarzyło mi się usłyszeć,że nic nie robię w domu,tylko leżę do góry brzuchem.To przestałam prać,gotować,sprzątać i takie tam.Potem burczał coś na temat obiadów,to jeden z nich wylądował na jego twarzy.Czasami też znęcał się nade mną psychicznie,tzn mówił,że jak nie zrobię czegoś to on się zabije,a ja wtedy przynosiłam mu nóż z kuchni lub sznur od żelazka lub otwierałam balkon i mówiłam skacz baranie:wściekła/y:.Teraz jest raczej spokój,ale czasami też jemu odbija i twierdzi,że on ma za krótką smycz,to ja na to wypier.... i mam ciche dni wtedy,ale jest spokój.

Co do wczorajszego meczu żużlowego to niewypał na całego.Wstyd mi tylko za niektórych kibiców Stali Gorzów,którzy krzyczeli pedały i zdechł pies Falubaz,reszta zachowała się w porządku.Wstyd mi też za Falubaz,ponieważ oni sami zgodzili się kontynuować mecz,ale zaczęli przegrywać i potem zaczęli fochy robić.Za kibiców Falubazu też mi wstyd,bo to oni burdę wywołali,wyszli sobie kiedy chcieli i jeszcze race na stadion nieśli,poza tym wywiesili baner z napisem ''KATARZYNA JANCARZ'',to skandal na całego.I jak tu nienawidzieć żużlowców i kibiców z Falubazu.Nie ma kłopotów z żadną inną drużyną żużlową!!!Zgadzam się z tym,że po 8 biegu powinno było się mecz przerwać,a sportowcy z obydwu drużyn wyjść na płytę stadionu i wspólnie się ukłonić i uczcić zmarłego tragicznie LEE minutą ciszy.

Zapomniałam się przywiatać- Dzień Dobry!!!

Ale się rozgadałam-przepraszam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo dzwoń.... ja bym zadzwoniła i CIę umówiła ale on mam mój numer telefonu i będzie wiedział ze ja to ja
6mamo wiem o żużlu bo m oglądał i jeszcze ten wypadek

Bobo daj mi numer telefonu i na która godzine ci pasuje to ja zadzwonię :-)

ja pije kawke i wcinam ciacho które mój m kupił mi u sowy :-pw sobote. ja pojechałam na zakupy a on wyskoczył do cukierni i kupił mi ulubiony serniczek i dzis dokańczam tylko zgaga bedzie jak cholera po nim ale co tam :sorry:

A ja siedze z Kacperkiem bo koleżanka mi go podrzuciła poleciala na zakupy a my szukamy mamy gdzie sie schowała bo on nie jest chętny do zostawania u nikogo:eek:ale jest grzeczny ogladamy bajki i książeczki może jakoś przetrwa bez mamy

Jeszcze tak wrócę do mężczyzn :) bo przypomnialo mi się jak osttanio mojego m zrobilam, pojechalismy na majówke na jeden dzień z gośćmi tam do teściowej a mój m oczywiście sobie tam nieźle popił chyba opisywalam to, jak poszedl na trzy godz, z Igorem na spacer telefon zostawił w domu i wrócil wciety razem z teściem. tego dnia już sie nie interesował dzieckiem ani mną, więc na nastepny dzien jak doszedł do siebie to zapowiedziałam,ze na jego 30stych urodzinach które tez wyprawia u tesciów i zaprasza tam gości mnie z Igorem nie będzie, bo nie mam ochoty sie denerwować jak sobie znowu wypije i zacznie sadzic jak kogut więc chce tego uniknąc a niestety szybko sie denerwuję jak widze,ze alkoholu jest stanowczo za dużo. I wczoraj rozmawiał jescze z kolega przez telefon i mówił,ze z nami mogą sie zabrac 4 osoby bo mamy auto 7os. na co ja powiedziałam, nie no z toba moze zabrać sie 6 osób bo ja przeciez nie jade z Igorem , to myślałam,ze padne jak zobaczyłam jego minę także potrzymam go w niepewnosci tak do 1 czerwca bo urodziny wyprawia 2 :-) był przekonany ,ze o tym zapomniałam hehehehhehhe a tu zonk ja pamiętam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki ja ide po wyniki morfologi i moczu będę później ;-)
JESTEM JUŻ A WY GDZIE ?????? wyniki mam wszystkie w normie tzn. jak jest przedział podany to mieszczę się :)

Ostatnia edycja:
przespalam sie ale nic nie jest mi lepiej nadal dol masakryczny, na dodatek dzwonil maz i cos tam gadal ale mu przytakiwalam i tyle. na zlosc dzis konczy wczesnie i bedzie mi siedzial w domu :( buuuu
marta daj znac jak wyniki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry