reklama

Nasze sprawy...

Bietka, gofry nie są pracochłonne. Ciasto jest szybkie do przygotowania i tylko później siup do gofrownicy i śniadanie gotowe. Ostatnio mam właśnie fazę na goferki:tak:
WIola, ja tam wolę taką pogodę, przynajmniej mi nie szkoda, że cały dzień przesiaduję w pracy

reklama
Hej
Ciekawe jak Evel?Pewnie już po sprawie.
Kurcze kupiłam na wiosnę Kacprowi buty i teraz muszę znów kupić bo wyrósł:szok:. Sandały też już za małe ale może jakoś dotrwamy bo więcej biega w croksach.kUrcze jak mu noga rośnie.On zresztą też. Założyłam mu spodnie dresowe które miały być na zimniejsze letnie dni.Patrzę.....krótkie:szok:

Miłego dnia Kochane.

Aaa kupiłam książkę ROZWÓJ PSYCHICZNY DZIECKA 0-10LAT. Prawdopodobnie jest bardzo dobra,.

Ostatnia edycja:
Gosiulek dzieci szybko rosną niestety, właśnie ciekawe jak Evel biedna pewnie sie poci tam
Madlen zagłosowałam
Bietka mam nadzieję że u Ciebie coraz lepiej
Dzonka o właśnie u mnie też zimno i kupiłam sobie wczoraj herbatkę sagę z żurawiną - pycha

dzien doberek :)
pospalam sobie dzis:) maz wstal o 6.30 bo musial jeszcze do kilku sklepow pojechac poszedl po bulki wiec mu zrobilam i poszlam dalej spac. a on zjadl na szybkiego i pojechal na montaz i pewnie wieczorkiem wroci no ale cos tam zarobi zawsze jakis grosz:) zapiekanki nie jadlam maz jadl i mowil wiec dobra :) pieklam 20min na 170st na termoobiegu i byla zimna:( ile sie takie cuda piecze?
milego dnia laleczki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry