Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzonka no najważniejsze że papiery złożone najwyżej będą Was wzywać do uzupełnienia. A leż sobie sama bym się walła na łóżko bo dziś mam kiepski dzień. Wiolka czyli wózek tako fantazja tak?
witaj dzoanka - ja też za chwilę będę w łóżku więc witaj w klubie :-)
zrobiłam sobie małe spa... wzięłam ciepły prysznic, sianokosy - jak to mówi dzoana - wybalsamowałam się -jejku nie pamiętam kiedy miałam czas żeby po prysznicu porządnie wetrzeć balsam hehehehehe
Umówiłam się na zmianę opon na poniedziałek :-)
kinga spoko nie przeszkadzają mi Twoje pomyłki ;-)
6 mamo nas tutaj się nie da nadrobić ;-)
kąpiemy małego - przychodzi sms... mój m mówi: idź zobacz może któraś z bejbibum urodziła hahahahhaha ale się z niego uśmiałam, ale faktycznie taka była moja myśl
Dzonka oby był grzeczny he he he a ja bym zjadła czekoladę z nadzieniem jagodowym albo malinowym Wioka ja też szukam i nie mogę znaleźć takiego modelu Bietka he he z tymi smsami to już obsesja
dziewczyny to ta babka w sklepie chyba bardziej zakręcona odemnie w każdym bądź razie z aplikacjami byl ten wózek ona mówila ze to model fantazja Bietka należy ci sie chociaż raz
Bietka, mnie sianokosy czekaja jutro albo w piatek, bo M juz krzywo patrzy i zatuje, ze niedlugo bede mogla z nim konkurowac. A w sobote zakladam sukienke, wiec musze jakos wygladac. Dobrze, ze mi przypomnialas o oponach, musze zmolestowal mojego szanownego meza, zeby to zalatwil.
Kazda z nas wyczekuje tych waznych smsow, a nasi mezowie tylko pukaja sie w czolo, ze wariatki
Marta, ja bym zjadla gulasz i buraczki takie jak moj M robi. Drobno starte i z octem i pieprzem, mniam. Ale nie mam ani gulaszu, a burakow nie moge jesc