reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

zmykam mam nadzieje ze cos upoluje chociaz zakupy z młodym to wiecie :dry:
Anisiaj ja sciągłam na [początku 8 miesiąca obrączke popuchły mi palce i strasznie mnie bolały kostki w nadgarstkach

reklama
anisiaj ja musialam zdjac bo palce mi puchly i jakbym nie zdjela to pewnie musialabym ja przeciac. do tej pory nie moge jej zalozyc jeszcze. na porodowce zadna nie miala obraczki bo wszystki mialy paluchy opuchhniete. jedna musiala przecinac bo nie zdjela za wczasu i pozniej juz tylko przeciecie. takze kochana jak czujesz ze ciasno jest to sciagaj zebys nie musiala pozniej przecinac jej.

Anisiaj ja zdjęłam koło 5mca, bo jak rano wstawałam to miała palce tak opuchnięte że z wielkim trudem obrączka mi schodziła.
Marta, bo z chłopem to ciężko chodzi się na zakupy:)

dzień dobry

m poszedł do pracy - ma katar ale ogólnie lepiej się czuje, za to mnie drapie w gardle i Igor coś pokaszliwał rano :-( dziewczynki co mogę podać Igorkowi żeby infekcja się nie rozwinęła? witaminę C dla niemowląt? syropek prawoślazowy??? wiem że anaber tak miała ... i to właśnie podała:-( lekarza mamy w czwratek - mam nadzieje że u Igorka nie rozwinie się to w infekcję, gorączki nie ma...

anisiaj
- no pięknie :) kurde zjadłabym kolację z Kubą Błaszczykowskim :biggrin2: z żoną Małasza nie koniecznie, kochana ja ok 7-8 mca nosiłam obrączkę i pierścionek na łańcuszku

justi no cóż, ja też takich ludzi nie lubię, albo się umawiam, albo nie !

aguś &&&&&&&&&&&& za Wasze badania, jejeku idź się przespać - od 6 na nogach bidulka :*

smerfetka
no fajny tylko m się uparł na 46 a w sumie ja uważam że 42 by wystarczył - jak się kochana czujesz ???

marta powodzenia w sklepach :)

bobo
co Twój m sądzi na temat tego telewizora... przy okazji go zapytaj, jak nie zapomnisz...

Witam się:-)

Wybaczcie ale szydełko mnie pochłania...

Co do niepunktualności..Mnie to strasznie wkurza. Szczególnie jak ktos się spóźnia.Jeju akurat prawie wszyscy nasi znajomi tak robią:wściekła/y:A mi się odechciewa przez to ich zapraszać.
Ja nie wiem dlaczego ludzie nie potrafia sobie tak zorganizować czas żeby byc punktualnym? Tłumaczą się bo dziecko,bo to bo tamto. Noż kurna ja te zmam dziecko i ani razu nigdy nigdzie się nie spóźniłam.

Miłego dnia Kochane..

A co do obrączki.Nie musiałam jej zdejmować.

Jak któras nie ogladała filmu Foster to polecam.

anisiaj lepiej zdejmij bo pozniej mozesz miec problem, ja zdjelam na w polowie 6 m-ca a pozniej jeszcze raz zalozylam i jak zaczelam puchnac to myslalam ze oszaleje zuzulam pol butelki oliwki dla dzieci zeby ja zdjac , ale udalo sie ufff i nie musieli jej ciac, ja swoja nosilam zawieszona na lancuszku :)

marta dzis juz troche lepiej sie czuje...

bobo to napij sie gorzkiej herbaty mi babcia serwowala jak mnie brzuch bolal

Sluchajcie byl przed chwila pan z serwisu zabrac moj samochod ( wreszcie i mi trafil sie przystojnial hehe ) i co sie okazalo ze samochod nie odpalil bo jak ostatnio nim jechalam to woda w chlodnicy za bardzo sie nagrzala i podgrzala webasto i zblokowalo sie wszystko, wystarczylo samochod odpalic od kabla i wszystko z nim ok . Teraz juz wiem napewno dlaczego mielismy zostac w domu...

bietka m mowi te telewizor bardzo dobry, ze jakby sobie kupowal to tez samsunga :) zreszta teraz tez mamy samsunga :)
juz mi przeszedl ten bol zoladka na szczescie hihi :)
gosiu daj linka do bucikow, jak je zrobic?

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka, ja podawałam Kubie witaminę c, w kropelkach z lwem na pudełku i wapno. Tylko wapno nie pamiętam od jakiego mca było.
Smerfetka, mnie też się kiedyś woda w chłodnicy zagotowała, to wyskoczył mi komunikat stop, i latałam po sklepach za wodą żeby wlać. Okazało się wtedy że dziura w wężyku była i woda uciekała.
Gosiu, najlepsze jest tłumaczenie: wam się łatwiej wybrać! No niby jaka różnica nam się zapakować z dzieckiem czy im też z dzieckiem.

Do góry