reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze testowania...

reklama
anusieńka pisze:
Witaj Cleo życzę powodzenia i nadziei że po 1 cyklu się uda!!!!!!!!!
Karusia Ty już zacznij Folik łykać- im dłużej przed zapłodnieniem tym lepiej.

Folik trzeba łykać minimalnie 3 miesiące przed ciążą - to info ddla wszystkich niepoinformowanych.

Łykam od połowy sierpnia ;D

anusieńka pisze:
Witaj Cleo życzę powodzenia i nadziei że po 1 cyklu się uda!!!!!!!!!
Karusia Ty już zacznij Folik łykać- im dłużej przed zapłodnieniem tym lepiej.

Folik trzeba łykać minimalnie 3 miesiące przed ciążą - to info ddla wszystkich niepoinformowanych.

Łykam od połowy sierpnia ;D

Alek wybiorę się na pewno - i tak już jestem strzępkiem nerwów, więc nie ma co tego przedłużać ::)
Ale Ci fajnie... Udało Ci się dojrzeć jajeczka? Ja widziałam 1 takie "klapnięte" bo nie pękło - ale w sumie, jakby gin twierdził, że to plemnik grający na puzonie, też bym się nie kłóciła ;) Jednak przy usg trzeba mieć niezłą wyobraźnię ;)

Monia, cleo dziękuję :) Robię co mogę, by zdrowieć - stosuję się grzecznie do wszystkich zaleceń lekarza :)

Nemezis witaj po przerwie :) Jakim testem sprawdzałaś? Wiesz, ja też na niektórych widziałam taką baaardzo jaśniutką, bladziutką drugą kreseczkę... Nie piszę tego by Cię dołować (z resztą - niektóre mamusie też najpierw miały takie kreseczki), tylko żebyś się zbytnio (jak ja ::)) nie nastawiała. Ale mam nadzieję, że to TO :)

Zmykam spać - dobranoc :)

Alek wybiorę się na pewno - i tak już jestem strzępkiem nerwów, więc nie ma co tego przedłużać ::)
Ale Ci fajnie... Udało Ci się dojrzeć jajeczka? Ja widziałam 1 takie "klapnięte" bo nie pękło - ale w sumie, jakby gin twierdził, że to plemnik grający na puzonie, też bym się nie kłóciła ;) Jednak przy usg trzeba mieć niezłą wyobraźnię ;)

Monia, cleo dziękuję :) Robię co mogę, by zdrowieć - stosuję się grzecznie do wszystkich zaleceń lekarza :)

Nemezis witaj po przerwie :) Jakim testem sprawdzałaś? Wiesz, ja też na niektórych widziałam taką baaardzo jaśniutką, bladziutką drugą kreseczkę... Nie piszę tego by Cię dołować (z resztą - niektóre mamusie też najpierw miały takie kreseczki), tylko żebyś się zbytnio (jak ja ::)) nie nastawiała. Ale mam nadzieję, że to TO :)

Zmykam spać - dobranoc :)

reklama
Nemezis teraz przeczytałam:)!Jej- JA CHCE BYĆ BYŁA CZERWCOWA MAMUSIA!!!!!!!!!!-
WOGÓLE CHCE BYŚCIE WSZYSTKIE DO CZERWCOWYCH SIE PRZENIOSŁY- NA RAZ..DWA..TRZY..I JUŻ..:)zaraz spr czy w czerwcówkach jestescie;):)-zżyłam sie z Wami:)- a nas czerwcówek tak malo..:(..

Jeśli o współżycie co dwa dni..hmmm..to my jak mówilam- zupełnie odwrotniei a nasza metoda poskutkowała za pierwszym razem:):)..od 10 dc codziennie- kilka razy dziennie;):):):)i tyłeczke w góre;)..raz chyba maż dostał kawe kilka min przed przytulankiem:)..tak profilaktycznie;) a co Lilith tak poradziła;)

dziewczęta- mnie przez te moją ciaze totalna bezsenność wzieła:(..udzę sie 5-6 i juz leżec nie mogę nawet- muszę wstać. Zawsze tak miałam- nie moge dł lezeć, bo wówczas mnie mdli. Przez to z przedszkola mnie rodzice zabrali, bo było przymusowe lezakowanie- a mnie mdliło jak lezałam, gdy śpiąca nie byłam:)..i latałam specjalnie czesto do toalety- haa..to podobnie jak teraz:):)..oj cos czuję, ze nasz dzidzius też przedszkola nie bedzie lubił:)

Do góry