reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze testowania...

reklama
Esia ja tez kiedys kupilam podobny test chyba sie nazywal BOBO-TEST do kitu calkiem :( nie dosc ze sie musilam bawic w przelewanie siuskow to nie pokazala mi sie zadna kreska ::) Wiecej go nie kupie. A Qicka u nas ciezko dostac wszedzie te bobotesty w aptekach

Esia ja tez kiedys kupilam podobny test chyba sie nazywal BOBO-TEST do kitu calkiem :( nie dosc ze sie musilam bawic w przelewanie siuskow to nie pokazala mi sie zadna kreska ::) Wiecej go nie kupie. A Qicka u nas ciezko dostac wszedzie te bobotesty w aptekach

Hej dziewczyny! Tak mnie przestraszyłyście z tym bobo-testem, bo akurat nim robiłam i 2 razy wyszedł dodatni, że kupiłam inny test i zrobiłam. I też wyszedł dodatni! Uffffffffffffffffffffffffffffffff :D Pozdrawiam i całuję!!!!!!!!!! Suwaczek zmienię jak tylko na teście wyjdą 2 bardzo ciemne krechy, bo na razie aż nie moge ze szczęścia uwierzyć. Ok?

Hej dziewczyny! Tak mnie przestraszyłyście z tym bobo-testem, bo akurat nim robiłam i 2 razy wyszedł dodatni, że kupiłam inny test i zrobiłam. I też wyszedł dodatni! Uffffffffffffffffffffffffffffffff :D Pozdrawiam i całuję!!!!!!!!!! Suwaczek zmienię jak tylko na teście wyjdą 2 bardzo ciemne krechy, bo na razie aż nie moge ze szczęścia uwierzyć. Ok?

Nemezis- wysłałam Ci pryw wiadomość:)-tam szybciej dowiedziałam się o Twoim szczęściu- jestem szczęśliwa razem z Toba- Tak bardzo mocno się cieszę!!!!!i jednocześnie GRATULUJE!:)- chyba już bedzie młodszy dzidzius od mojego:):):)
Całuję Cie kochana:)!Trzymaj się cieplutko-rozpieszczaj i dbaj o Was:)!!!!!!

reklama
Nemezis- wysłałam Ci pryw wiadomość:)-tam szybciej dowiedziałam się o Twoim szczęściu- jestem szczęśliwa razem z Toba- Tak bardzo mocno się cieszę!!!!!i jednocześnie GRATULUJE!:)- chyba już bedzie młodszy dzidzius od mojego:):):)
Całuję Cie kochana:)!Trzymaj się cieplutko-rozpieszczaj i dbaj o Was:)!!!!!!

Do góry