reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Zebrra nie jesteś osamotniona w wymyślaniu metod na zajście, ale naprawdę najlepszym sposobem jest wyluzowanie. Trudne, ale skuteczne.

Esia nie znam, ale ja też pogrzebałam w sieci - słyszałyście o ziołach ojca Klimuszki - mieszanka nr 3 na polepszenie pracy jajników.  Chyba się skuszę  ::)

reklama
Zebrra nie jesteś osamotniona w wymyślaniu metod na zajście, ale naprawdę najlepszym sposobem jest wyluzowanie. Trudne, ale skuteczne.

Esia nie znam, ale ja też pogrzebałam w sieci - słyszałyście o ziołach ojca Klimuszki - mieszanka nr 3 na polepszenie pracy jajników.  Chyba się skuszę  ::)

hihi - też tak zareagowałam :laugh:
Eskrtakt z Angelica Sinensis - nazywają to "kobiecym żeńszeniem". Ma wspomagać kobiecy system rozrodczy. Ale czy ja wiem? Jeśli mi wspomoże, to na pewno zarekomenduję ;)

hihi - też tak zareagowałam :laugh:
Eskrtakt z Angelica Sinensis - nazywają to "kobiecym żeńszeniem". Ma wspomagać kobiecy system rozrodczy. Ale czy ja wiem? Jeśli mi wspomoże, to na pewno zarekomenduję ;)

Moniolek o tych ziółkach nie słyszałam, ale kiedyś piłam coś ojca Klimuszki (ochydztwo) i nie zauważyłam efektów...
Esia, jak poczujesz, że Twój system rozrodczy lepiej działa :) to dawaj szybko znać :)

Moniolek o tych ziółkach nie słyszałam, ale kiedyś piłam coś ojca Klimuszki (ochydztwo) i nie zauważyłam efektów...
Esia, jak poczujesz, że Twój system rozrodczy lepiej działa :) to dawaj szybko znać :)

Obiecuję :laugh:
A poważnie to zdarza mi się wierzyć w takie cuda na kiju ::) Jeśli mogę wspomóc organizm bez chemii, to się postaram. Tylko problem polega na tym, że chemia działa chyba szybciej... Już głupieję - to pewnie przez ten za długi cykl...

reklama
Obiecuję :laugh:
A poważnie to zdarza mi się wierzyć w takie cuda na kiju ::) Jeśli mogę wspomóc organizm bez chemii, to się postaram. Tylko problem polega na tym, że chemia działa chyba szybciej... Już głupieję - to pewnie przez ten za długi cykl...

Do góry