Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Koleżanki ja jestem zimowa i zawsze chciałam mieć letniego maluszka.
Oficjalnie ogłaszam, że 02.12 skończe 26 lat, choć może lepiej byłoby napisać, że 02.12. skończyłam 25 lat ;D
Istnieje natomiast prawdopobieństwo, że nasze dzieciątko zostało stworzone w dniu urodzin mojego męża 09.10 On od zawsze marzył o bobasku i taki dostał prezent od losu...ale planowany
Kreciuku Drogi :-* :-* :-* :-* niech każdy dzień przynosi nowe powody do radości i uśmiechu na Twojej buziuchnie :-*
pati wszystkigo najlepszego w dnoi urodzin, duzo zdrowka, szczescia, milosci, spelnienia marzen, szczesliwego rozwiazania i zdrowego maluszka STO LAT!!STO LAT!!
Dziekuje sloneczko wszyscy dzis mi zycza tego samego mam nadzieje ze sie sprawdzi oby dzidzia byla zdrowa i poszlo gladko z porodem jak tam u was jak Oliwia?
Pati (rówieśniczko ) i ja dołączam się do życzeń Marthusi, no cóż nie będę oryginalna ;D A swoją drogą to widzę, że rocznik 1980 wreszcie wziął się do roboty ;D