Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
azik - fajny ten kalkulator - wpisałam wymiary i wyszło mi, że dzieciątko jest w 16 tygodniu +/- kilka dni, czyli wszystko ok. To straszne, że muszę w kilkunastu miejscach sie upewniać, jeden lekarz mi nie wystarcza.
Z kalkulatora narodzin termin mi wychodzi na 2.04.2006 Lekarz podał mi na 28.03.2006 - co kalkulator, inaczej wychodzi...
agao - ostatnio leżałam sobie i wyobrażałam jak moja glisdunia będzie wyglądać, jak to będzie w marcu itp., rozmawiałam sobie z moją myszką i poryczałam się jak głupia, bo już strasznie za nią tęsknię i chciałabym ją już tulić i całować, zwariuję do marca!!!!
ja też strasznie tęsknię, a jak mnie kopnęla dzisiaj po 14 to aż mi się łezki za kręciły że mamusi dąło dziecko znać że żyje, też mnie brzusio rozczula