reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

Ja bardzo chciałabym znać płeć, a na USG idę dopiero za tydzień. Może się dowiem. Przeczucie mi mówi, że to będzie druga córcia :)

reklama
ja tez myślałąn ze bedzie boy i okzał sie boy ;D
moja kuzynka urodziła wczoraj rano przez cc córe miała terrmin na 5 list ale juz nie miała siły czekac bo miała ucisk na kregosłup i poprosiła o cc

Trzymajcie kciuki!
Jutro jadę na USG i będę już WSZYSTKO wiedzieć o Maleństwie z mojego brzucha!

dziewczynki 3mam kciuki bo wiem jaka was ciekawość meczy tak jak mnie do tej pory ;)
na pewno czegoś ciekawego sie dowiecie juz niedlugo

jestem po usg dzidzius ma sie dobrze tylko przekrecil sie i lezy w poprzek,po prawej stronie ma glowke polewej nozki.lekarz powiedzial ze wszystko jeszcze moze sie zmienic poniewaz maly ma jeszcze duzo miejsca.jejkus oby poniewaz cc to calkowita dla mnie nowosc i chyba juz troszeczke sie boje(troche na zapas)

reklama
joanna!! moje gratulacje chłopczyka ;)

My dziś też byliśmy na usg. Dziewczyneczka nasza szła na nie ułożona jak mama, głową do góry, przodem do kierunku chodu... Nieźle, bo nie chciała sie poprzekręcać, żebyśmy ją dokładnie sobie z każdej strony pooglądali. Uparciuch mi rośnie w brzuchu ;)

Do góry