Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moje tez sie zaslonilo nozka i zadne pukania ,stukania nie pomogly!!! Anian a kiedy masz nastepna wizyte? bo ja dopiero na poczatku grudnia- tak dluuuugo to ja z moja palaca ciekawoscia nie wytrzymam!!!!
dobry pomysł z tym prezentem, szkoda, że ja urodziny mam dopiero w kwietniu ;( mam nadzieje, że naszej laseczce nie przyjdzie do głowy, żeby być dla mnie prezentem dopiero na urodziny...
A wlasnie moje malenstwo pokazalo co trzeba ale mialo nozki do gory wiec lekarka stwierdzila ze to chlopczyk ale ja tam pisiorka nie widzialam tylko jajka wiec jak dziecko ma do gory nozki mozna nawet i pomylic jajka z cipka wiec i tak nadal nie jestem pewna w 100%...Tez chcialabym miec USG 3d?a czy na taka wizyte trzeba sie umawiac w szpitalu????????
Ale wiecie najbardziej zalezy mi zeby miec USG na plycie CD tylko nie wiem czy w szpitalu mi takie wykonaja??????moze ktos z was wie... :
no własnei miałam iść na unii(23.11), ale okazał sie że mój ulubiony lekarz tez już ma 3d - więc ide do niego (28.11) - niewiele drozej, a on jest jednym z najlepszych ui najmilszych lekarzy jakich znam. parcuje na unii, lae nie zawsze robi tam usg, a jak już płace to wolę i niego