reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze USG

reklama
u mojej aparat usg jest pietro wyżej. To kochana pani, jest bardzo ciepła i delikatna i też jestem z niej zadowolona...

:D

Osinko!! a odpoczełaś już sobie ??? Dobrze Ci dziś ???

Ja mialam dopiero jedno i za miesiac bede miec jeszcze jedno.Z tego co slyszalam od kolezanki to bede miec tylko dwa ale mam nadzieje ze sie pomylila!(powiedziala ze tak jest w Anglii) i nie zadowolona jestem wrrrrrrrrr.

Ja na razie miałam dwa usg. Na wizycie mam badane tylko tętno. Dzis np. sobie podsluchałam maluszka. :). Raz tylko jak nie można bylo wyszukać tętna to Pan doktor mi zrobil takie szybciutkie usg.

KingaP pisze:
u mojej aparat usg jest pietro wyżej. To kochana pani, jest bardzo ciepła i delikatna i też jestem z niej zadowolona...

:D

Osinko!! a odpoczełaś już sobie ??? Dobrze Ci dziś ???

Dziekuję! Już mi lepiej, ale odpoczywam i nic szczególnego nie robię. Brzuchol mam jeszcze twardy, ale już mnie nie boli tak, jak wczoraj. Podejrzewam, że za 2-3 dni będzie wszystko ok, będę się oszczędzać! Maleństwo najważniejsze :)

Maggusia pisze:
Ja mialam dopiero jedno i za miesiac bede miec jeszcze jedno.Z tego co slyszalam od kolezanki to bede miec tylko dwa ale mam nadzieje ze sie pomylila!(powiedziala ze tak jest w Anglii) i nie zadowolona jestem wrrrrrrrrr.
Maggusia a czy dlugo czekalas na termin USG ze szpitala?? ja tez jestem w Anglii i juz miesiac czekam i jakos nie moge sie doczekac.w koncu postanowilam na 1 dzien pojechac do Polski i tam zrobic. szczerze mowiac zaczelam sie juz martwic czy aby ze mna i z dzidziusiem jest wszystko w porzadku :(

reklama
Zuzia24 pisze:
Maggusia pisze:
Maggusia a czy dlugo czekalas na termin USG ze szpitala?? ja tez jestem w Anglii i juz miesiac czekam i jakos nie moge sie doczekac.w koncu postanowilam na 1 dzien pojechac do Polski i tam zrobic. szczerze mowiac zaczelam sie juz martwic czy aby ze mna i z dzidziusiem jest wszystko w porzadku :(

zuzia, tutaj niestety przysluguja tylko 2 albo 3 usg. pierwsze w 12-16 tygodniu, drugie 20-24 bodajze. polowkowe wlasnei. mozesz na wlasna reke sobei zrobic usg prywatnie i wyniesie cie tyle samo co wyjazd na jeden dzien do polski ;) tylko trzeba kliniki w twoim miejscu poszukac :D

Do góry