• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze USG

Ja chodze prywatnei wiec chyba dlatego co wizyte mam USG. Ale nei wyobrażam siebei bym nei mogła na mojego juniora popatrzeć :) W poniedziałęk ide na wizyte z USG 3D/4D. Juz nie moge sie doczekac

reklama
ja też chodzę prywatnie,jednak usg miałam robione dopiero po raz drugi (pierwsze było w 12 tygodniu),a moja dzidzia waży całe 505g.... :laugh:

Zuzia24 pisze:
Maggusia pisze:
Ja mialam dopiero jedno i za miesiac bede miec jeszcze jedno.Z tego co slyszalam od kolezanki to bede miec tylko dwa ale mam nadzieje ze sie pomylila!(powiedziala ze tak jest w Anglii) i nie zadowolona jestem wrrrrrrrrr.
Maggusia a czy dlugo czekalas na termin USG ze szpitala?? ja tez jestem w Anglii i juz miesiac czekam i jakos nie moge sie doczekac.w koncu postanowilam na 1 dzien pojechac do Polski i tam zrobic. szczerze mowiac zaczelam sie juz martwic czy aby ze mna i z dzidziusiem jest wszystko w porzadku :(
Zuzia moja polozna wyslala list do szpitala i w ciagu 2 tygodni przyszedl mi list ze szpitala kiedy mam sie zjawic na USG i badania krwi czekalam jakis miesiac napewno:)ja tez juz chcialam jechc do Polski na badania i USG bo dla mnie to za dlugo sie czeka na to wszytsko na dodatek USG i badania zrobili mi w 20 tygodniu i to pierwsze!!!!!!a przyszedl juz do ciebie list na kiedy masz wizyte w szpitalu?pozdrawiam

sluchajcie, czy na naszym etapie ciazy przy usg tez trzeba miec pelny pecherz?? bo dzisiaj ide i nie wiem czy sie poic czy nie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry