reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze USG

reklama
agao! śliczne zdjęcia!
moje na żywo były wyraźne a na kasecie już nie :(
a miałaś tylko poszczególne zdjęcia 3D czy cały filmik taki był?

KingaP pisze:
fajnie kiedys bedzie pooglądać te filmiki z dzieciakami... gdyby jeszcze te wizyty nie były takie drogie...
no fajnie
każda pamiątka związana z czasem którego nasza kruszyka nie bedzie pamieta.ła będzie cenna

ja byłam wwcozraj na usg, które zafundowała mi koleżanka. tak olewanckiego podejścia lekarza jeszcze nie widziałam. dla niego liczyło się tylko i wyłącznie zainkasowanie kasiurki. :mad:
jedyną zaletą tego usg był fakt, że Dzidziol zdrowiutki i łaskawie pokazał nam, jak się Fasola bawi pępowiną. :laugh:
a i zapomniałam Krzyśkowi najbardziej spodobał się ostatni opis z usg: "prawidłowe genitalia męskie" :D
się już od facecika nie wywiniemy ;D - stwierdzona płeć po raz trzeci ;D

maluszek zdrowy wazy 750g i jest to 24 tydz. no i nie ma watpliwoasci ze chlopak,tak wywalil sprzecik ze doktorek w szoku byl ze tak wszystko widac ;D

sylwia532 pisze:
maluszek zdrowy wazy 750g i jest to 24 tydz. no i nie ma watpliwoasci ze chlopak,tak wywalil sprzecik ze doktorek w szoku byl ze tak wszystko widac ;D
Po tej wypowiedzi cofam myśli, że mam w sobie tłuścioszka :D ...Moje Maleństwo we wtorek (26t.c) ważyło 750g...i przez tydzień przybrało 75g na wadze...tak więc nie jest chyba tak źle. :(

reklama
a u mnie z wagą było tak:
08.11 na usg było 483g, a 23.11 już 769g. jakoś nie wydaje mi się to możliwe. ktoś się machnął przy ważeniu. ewnie ten olewus przedwczoraj.

Do góry