reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Estranea tak sobie oglądam tę fotkę i powiem Ci,że sama juz nie jestem pewna,bo faktycznie dupka zasłania...hmmm....mam jednak nadzieję,że pierwsze wrażenie się sprawdzi;-) Moim dzieciom nigdy mi się nie udało zgadnąć :sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Jestem właśnie po wizycie u lekarza. 9 tydzień, Moja Fasolka ma 2 cm i serduszko bije szybciutko i cudownie:)
Taka wizyta dodaje skrzydeł:) oby było tak dalej:)
Kolejna wizyta za miesiąc:)

Estranea tak sobie oglądam tę fotkę i powiem Ci,że sama juz nie jestem pewna,bo faktycznie dupka zasłania...hmmm....mam jednak nadzieję,że pierwsze wrażenie się sprawdzi;-) Moim dzieciom nigdy mi się nie udało zgadnąć :sorry2:

Wg tej metody ja uważam, że dziewczynka. Chyba, że bardzo dupka schowana. Ale generalnie jest mocno płasko "narząd". A u chłopca sterczacy bardziej.
Teraz chociaż już wiem skąd mojemu mężowi ciągle tyle się chce tego i owamtego, jak to już od początku "stoi" :-D Sory!

Witam dziewczyny!:-D Gratuluję pięknych kruszynek.
Ja dzisiaj mialam wizyte, właśnie jestem w trakcie 12 tyg,wg obliczeń ginekologa. Wszystko jest ok z fasolką, serducho bije, dzidzia ma 6 cm. koziolki fika, i salutuje :-) Zdj niestety nie dostałam :-(, ale w poniedziałek badania genetyczne będzie więcej widac i zapewne juz dostane. Problemem okazała się jednak moja niedoczynność tarczycy mam sporo ponad normę. Dostałam w tym kierunku leki.
Do uslyszenia dziewczyny, i powodzenia na wizytach!
Pozdrawiam gorąco!

Ostatnia edycja:
Hahaha Słonko:-D Coś w tym chyba jest, skoro już od początku sterczy....się usmiałam:-)

A co, nie mam racji? Nawet rano wstaje, a to to już "dzień dobry" ;-)

Katjana gratulacje! Świetne wieści. Ja juz zaciskam pośladki z ciekawości! Do wtorku nie jest daleko, ale ja oczywiście jak zwykle rozrywek sobie dostarczam i się stresuje :-)

slonkoonline - też takie miałam skojarzenie :) że u chłopaka to od początku sterczy, hehe.

ana86, katjana - gratuluję udanych wizyt!
katjana - ważne że dostałaś leki. Jak będziesz pod opieką lekarza to będzie dobrze. nie martw się

Słonko, żeby tylko "dzień dobry" :cool2: Jeszcze oczu nie otworzę, a już jestem wy*******, znaczy się ukochana:-D Dobra, dość...zachowajmy powagę:-p Ja się doczekać czwartku nie mogę :sorry:

Katjana będzie dobrze. Lekarze mają Cię na oku, więc uszy do góry i myśl pozytywnie. Dzidzia rośnie pieknie, więc oby tak dalej. Gratki:-)

reklama
Do góry