reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Anna2101 ja jestem w tym samym tygodniu i dniu ciąży co ty i u mnie dzidzi ma już 3cm.

U ciebie pewno jest tak samo tylko lekarz ci nie robił usg

reklama
Dziewczyny super wiesci o wizytach nie bede wymieniac kazdej z osobna;-)
Ja tez po wizycie wszytsko ok poza tym ze infekcji nie moge wyleczyc i nastepne tabsy ale damy rade, ciesze sie ze nastepna wizyta z nfz i nie musze palcic;-D

Boleć bolą,ale nie tak jak kilka dni temu,w sobotę byłam na wizycie u gin.i bylo wszystko w porzadku,ale z powodu dwoch wczesniejszych strat malenstw dostalam duphaston i luteine i po tym jak zaczelam je brac to piersi staly sie mnie bolesne i twarde

Witam,

Pierwszy raz udzielam sie na tym watku ale podgladalam wczesniej wasze zdjecia. Dzisiaj zdjecie naszej juz nie fasolki :-). Na wizycie wszystko ok, dzidzia ma 45mm i jest bardzo ruchliwa. Serducho jak dzwon i wszystko na swoim miejscu.

DSC02453male1.jpg

reklama
No to ja też się chwalę :-D Z dzidzią wszystko ok. Serduszko bije, 6,4 cm - to już kawał ludzika

showFullSize.php
[/URL][/IMG]

Do góry