reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Oli tak bardzo sie martwilas jak widac niepotzrebnie strasznie sie ciesze ze wszystko gra;-) piekna dzidzia;D
Malgo Twoje dzieciatko super i wlasnie zdjatko takie wyrazne;-)

dzięki dziewczyny

szuszu zleci szybko, zobaczysz :-). Ja następna wizyta 22 lutego. Niestety płeć zostaje nadal zagadką ;-), a przyznam że liczyliśmy że dzidzia choć w małym procencie się zdradzi. Ale najważniejsze, że wszystko ok :-)

malgo przepraszam tak się sobą zaoferowałam, że nie zauważyłam, bardzo bardzo przepraszam . Dzidzia słodziutka, piękna fota

Wlecze się niemiłosiernie, ale u mnie pewnie od jutra przyspieszy, bo zaczynam powoli się pakować;-)
A potem rozpakowywać w nowym miejscu;-)
Trochę roboty będzie:-)

No fakt masz co robić, ale uważaj bardzo na siebie bo jeszcze nie całkiem zdrowa jesteś, zebyś się nie przeciążyła. Nie zazdroszczę Ci tej przeprowadzki teraz...

reklama
Szuszu, Tonya bedziemy odliczac z Wami do wizyty!

Oli.B, nie przejmuj sie ja Ci sie wcale nie dziwie, w koncu swoja dzidzie dzisiaj zobaczylas. :-)Super fotka!

Co do plci to pani powiedziala, ze na tym etapie to zgadywanka ale na 70% to chlopak. Ja od poczatku ciazy czulam, ze to chlopak ale poczekamy, zobaczymy…:-)

Jestem przeszczesliwa i strasznie glodna!

Do góry