reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dzięki dziewczynki mam nadzieję ze wszystko będzie ok i też będę miałą tak dobre wiadomości jak moje poprzedniczki

reklama
Własnie dowiedziałam sie przed chwilką jak wyglądają badania prenatlne w tym Centrum Diagnostyki Prenatalnej w którym ja będe miała robione w piątek.Napisałam na naszej klasie do koleżanki mojej szwagierki(znamy się z widzenia tak na cześć) i była tak miła i dokładnie wszystko mi opisała -a ja opiszę wam,może się komuś przyda taka wiedza.Badanie najpierw z krwi ale nie na czczo i wynik po tygodniu wysyłają do domku,zaraz po krewce badanie usg w 3 D i od razu doktorek mówi czy wszystko O.K.Dostaje się pełno fotek i wyniki w sumie 3 kartki formatu A4.Można wziąść płytke DVD to nagrają dzidzie ,mąż również może wejść bez problemu.Powiem wam ,że jakoś się uspokoiłam jak sie dowiedziałam jak to wygląda ,bo nie miałam zbytnio pojęcia.aaaaa no i są podobno dwa badania pierwsze około 13 tyg.tak jak ja mam mieć teraz i następne około 20 tyg. jeśli wszystko o,k to więcej badań nie trzeba .:-)

ja to sie wogóle dziwie ile wy płacicie za te badania, ja za wizyte płąciłam 90 zł razemz badanie, a wy tu takie kosmiczne ceny dajecie. Masakra jakaś. Chociaż nie wiem jak by było w przypadku gdybym poszła na kase chorych.

Ojj,alez dzisiaj bedzie czytania:) Tyle wizyt ,że hoho:)! Juz sie nie moge doczekac waszych wrazen i relacji PO:). Mocno ściskam i za kazdą trzymam kciuki. I pisać od razu bo my tu dzisiaj pazury z ciekawości poobgryzamy!!!! ;-)

dzięki dziewczyny

szuszu zleci szybko, zobaczysz :-). Ja następna wizyta 22 lutego. Niestety płeć zostaje nadal zagadką ;-), a przyznam że liczyliśmy że dzidzia choć w małym procencie się zdradzi. Ale najważniejsze, że wszystko ok :-)

malgo przepraszam tak się sobą zaoferowałam, że nie zauważyłam, bardzo bardzo przepraszam . Dzidzia słodziutka, piękna fota
Oli znowu mamy razem wizyty!!!;-)
3mam kciukasy dajcie znac ja wieczorkiem obczaje co i jak:-)

reklama
Hej Dziewczyny. Ja też dzisiaj po wizycie, nie planowanej bo rano zaczęłam plamić :-(
Zadzwoniłam do mojego lekarza kazał przyjechać. Zbadał mnie i powiedział, że szyjka w porządku. Dał mi na jutro skierowanie na 10-tą do szpitala, tam zrobią mi USG i jak coś będzie nie tak, to zostanę w szpitalu :-( Na razie pobolewa mnie brzuch, ale nie plamie. W razie czego jak bym znów będę, to mam od razu jechać do szpitala. Dalej mam brać duphaston 3x1 i luteinę 3x1. Strasznie się boję, że i tego maluszka stracę:-(

Do góry