reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

no kochane ja juz po wszystko w porządku, ale nie zrobił mi USG tylko tetno słyszałam. Kolejna mam 22lutego i wtedy bedzie USG chyba oszaleje i dalej nie wiem jakie żeczy kupywać:-D:dry:

reklama
ale miałam takiego stresa przed wejciem. Lekarz pięć razy mi ciśnienie mierzył bo takie wysokie miałam, myślałam że w życiu od niego nie wyjde.
Ja mam nadzieje że na następnej bede juz coś wiedziec i że zobacze swoje maleństwo, mam też nadzieje że do kolejnej wizyty zacznie dawac o sobie znak. A przytyłam niecałe 0,5kg.

Wróciłam od doktorka potwierdził mi to samo ,co ten od genetycznego ,że badania genetyczne bardzo dobre ,a na ten wynik z krwi test PAPA który maja mi przesłać za tydzień to mam się nie martwić ,bo również powinien być dobry skoro te badania wyszły o.k.ZBADAŁ MNIE I POWIEDZIAŁ ,ŻE SZYJKA I CAŁA RESZTA TEŻ O.K-I OBY TAK DALEJ :-)Następna wizyta za 2 tyg.w same Walentynki:-) idępo zwolnienie i tablety.Przytyłam przez oststnie 2 tyg.700 gr.a w sumie od początku ciąży 1kg i 100 gram:-)-a już się martwiłam ,że nic nie tyje ,jem jak koń i nic nie robię:-DCiśnienie dzisiaj miałam zarabiaste ,ogólnie mam niskie 60 na 90 ale dziś aż 50 na 90 takiego to nie pamiętam:-)ale czuję się git!!!!.
kasica -super wieści-gartki!!!!!!

kasica, LANA super wieści:tak:
ja mam wizytę dopiero 23 lutego - 4 tygodnie różnicy od poprzedniej wizyty. Tyle czekania a tu objawy ustępują a ruchów jeszcze nie ma

Lana, kasica- super ze wizyty sie udały :) Już chyba u żadnej z nas złych wieście nie bedzie :)

Sylvi- ja tez musze czekać miesiac do nastepnej wizyty, ja mam 24 lutego. i to bedzie bez usg :( nastepne usg mam dopiero w 20-stym tygodniu :(

reklama
devi z tego co mi lekarz mówił - że na następnej wizycie potwierdzimy płeć dziecka:tak: - to powinnam mieć USG, może przynajmniej usłyszysz same bicie serduszka chyba już będzie się u ciebie dało:-)

Do góry