reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
kurcze jakas dzis chodze poddnerwowana...jutro mam wizyte u ginki i jakos troche sie cykam czy wsio ok. please trzymajcie kciuki...

susumali widzę że nie tylko ja mam nerwowy week. Również czeka mnie jutro wizyta i również mam podobne odczucia do Twoich, szczególnie że w piątek zadzwonili do mnie z mojej kliniki z zapytaniem czy na pewno będę w pon na wizycie bo przyszły wyniki z cytologi i jest stan zapalny do natychmiastowego leczenia :((((

Zobaczymy jutro :(

susumali,neilaa życzę powodzenia na wizycie.Będzie dobrze:) I przynieście w końcu jakieś dziewczynki z tych usg:-)

Neilaa zapalenia niestety często zdarzają się w ciąży. Może nie jest to przyjemne,ale wyleczysz i będzie dobrze:)

kasica, sagaa31, OliB, sylvi gratuluję chlopców :))
Ja pewnie dowiem sie dopiero w marcu bodajże 17, co mieszka we mnie ;)) o ile sie jeszce ulozy
karolap bez wachania możesz isc prywatnie na usg, dzisiejsze sprzety wysyłaja fale o malym natężeniu i pulsacyjnie, czyli nie stale, a co jakis czas, więc nie ma obawy że coś się stanie

reklama
Do góry