reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Hej !

Ach dziękuję za słowa wsparcia. Za dużego wyboru nie mam niestety :/ jedna pani ginekolog pracuje w Katowicach w szpitalu i przylatuje do Irl. co dwa tygodnie, bierze 60 euro,ale za wizytę z USG,więc nawet fajnie,ale wystawia zwolnienie tylko do pracodawcy,więc z tym zwolnieniem musiałabym się umówić do mojego lekarza ogólnego,który wypisałby mi zwolnienie do Urzędu Socjalnego żebym mogła dostać chorobowe . Znowu ta do której chodzę jest konkretna,ale mega droga ,bo jak same widzicie 60 euro za przekroczenie gabinetu,ale ona daje mi te dwa zwolnienia i na miesiąc mam 'z głowy'. Ostatnio miałam tam badanie śluzu czy czegoś i nawet nie powiedziała jakie są wyniki (podejrzewam,że dobre),ale skasowała za to 40 euro. No i to Polka oczywiście. Przykre jest to,że ludzie chcą się tak wzbogacić na kimś. Dla porównania do lekarza ogólnego wizyta kosztuje 45 euro. Szkoda słów.
Ciekawa jestem jak będzie w szpitalu,bo Irlandia nie słynie z jakieś tam dobrej opieki zdrowotnej...zobaczymy...
Szuszu - mam we wtorek :* udanej wizyty życzę!
Lana - trzymam kciuki!!!!
Asiacur - powodzenia na wizycie :-)

Ja już po wizycie, wszystko jest dobrze:-) Lekarz śmiał się ze mnie i mojego małowodzia:-) Łożysko na tylnej ścianie, a dzidziuś pupką w dół wisi:-) Chłopak potwierdzony i rzeczywiście u naszego klejnoty też spore:-D Stopę ma 4cm:szok:
Dziękuję za trzymanie kciuków:-)
LANA trzymam kciuki za Ciebie:-) Daj znać koniecznie co i jak.

Taycia ta Twoja lekarka to jakieś nieporozumienie. Kurcze też raz trafiłam na wizytę gdzie lekarz ani be ani me... Nic nie zbadał o nic nie zapytał i jak tu człowiek ma wyjść spokojny. Dobrze, że niedługo będziesz wiedziała co tam u malucha słychać:tak:

Szuszu super cieszę się, że będziesz miała parkę!!:-)

Asiacur, LANA wracajcie z dobrymi wieściami.

Oli a Ty wizytę odwołałaś, a ja miałam dziś siusiaka zobaczyć:-D

szuszu super że siusiaczek potwierdzony:-)
u mnie w szpitalu jak robili usg to gin mi powiedziała że jak po porodzie dadzą mi dziewczynkę to mam mówić że to nie moje bo całą ciążę nosiłam chłopczyka:tak:

reklama
Oli a Ty wizytę odwołałaś, a ja miałam dziś siusiaka zobaczyć:-D

ach, tak to w życiu bywa, no tak się złożyło. Też chciałam dziś zobaczyć
36_1_38.gif

szuszu bardzo się cieszę, fajnie że się udało

Do góry