reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
SZUSZU ciesze sie ogromnie z fantastycznych wiesci!

AKUTAN wspolczuje lekarza, powinnas go zmienic, a wielkoscia maluszka nie powinnas sie martwic!!!

MAGGIE dobrze ze wszystko ok, ale troche mnie zmartwilas tymi truskawkami,bo ja nigdy nie mialam toxo i jestem w grupie ryzyka - no coz bede musiala jeszcze dokladniej je myc!!!

O to będzie za co trzymac kciuki:-)
Co do truskawek to nie zamierzam nie jeść, od kilku tygodniu tylko o tym myślę i już się nie mogę doczekać sezonu:-)

ja też, nie wiem o co chodzi z toxo i w ogóle, czy miałam czy nie, czy miałam badania czy nie:D wpierniczałam same truskawy w tamtej ciąży, a teraz też czekam aż się pojawią :D

Ja wiem, że nie miałam, ale badam w ciąży toxo regularnie, bo to niebezpieczne dla dziecka jest bardzo, ale nie zamierzam przesadzać i truskawki po prostu porządnie umyję:-)

reklama
Do góry