reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
sagaa -WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :tak:trzymaj sie kochana i wracaj szybko.
Super ,że masz tak dociekliwego gina w tych czasach to naprawdę rzadkość-większość zlewa wszystko.Badania się przydadzą i będziesz pod dobrą opieką.

Sagaa, przebadają Cię i na pewno okaże się, że wszystko jest ok. Nie martw się. Potwierdzam ginekolog super, bo nie bagatelizuje takich spraw. Trzymaj się kochana;-)

DZIEKUJE WAM KOCHANE WASZE WPARCIE TO DLA MNIE NA PARWDE DUZO :*
tak Meggi mam jak cos bede dawac znac;-)

Witam
Saga trzymam kciuki za wszystkie badanka i obys dlugo w szpitalu nie musiala siedziec

A ja tez po wizycie, oczywiście niestety moje uplawy to pewnie jakis stan zapalny. Mam co jakis czas tak ze w pewnych momentach ze mnie leci. Zadnych innych dolegliwości typu swedzenie czy cos, zrobilismy dzis posiew i wynik bedzie w przyszłym tyg. Zobaczymy co tam, lekarka uspokajala mnie ze niestety hormony ciazowe zmieniaja ph wydzieliny i niestety nietrudno cos tam zlapac, bo zmniejsza sie ilosc paleczek kwasu mlekowego, zakupilam sobie provag do lykania z tymi dobrymi bakteriami. Ale pewnie infekcja bedzie do przeleczenia :((
Do zrobienia tez mam badania podstawowe, a za dwa tyg usg maleństwa. No i oczywiscie znow 2 kg do przodu od konca marca ;))

Biedroneczka, dobrze że z maleństwem ok. Ja w I ciąży miałam ciągły stan zapalny, białko w moczu i ogólnie była masakra. A teraz czyściutko u mnie, jest lepiej niż przed ciążą:szok::-)

reklama
sagaa, życzę jak najmniej dni tam spędzonych. Pewnie nic złego nie wykażą badania.

Ja na szczęście też mam czyściutko, na dodatek w moczu zero bakterii, leukocytów itp. a w poprzedniej cały czas się bujałam z tymi paskudztwami(zastanawiam się czy to nie efekt tego, że od porodu osuszam krocze po kąpieli jednorazowymi ręcznikami, bo jakoś nie mogę przestawić się na zwykły ręcznik).

Do góry