reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Ewcia cieszę się,że u Was wszystko dobrze. To za tydzień czekamy na więcej szczegółów :) I trzymam kciuki żeby już do końca było OK

reklama
Jandia- Gratuluję synka :-)
Ewcia- cieszę się że u Was już wsio dobrze! :tak: super
Zanka- nie martw się będzie dobrze , musisz trafić na odpowiednią osobę która odpowie Ci na te wszystkie nurtujące Cię pytania a wtedy na pewno będziesz spokojniejsza :tak:

Witajcie,
gratuluję udanych wizyt:tak:

Hope - ja cały czas chodzę na NFZ, moja ginka sama mówiła, że na USG mam przyjść z M, zdjęć niestety nie robiła, bo szpitala nie stać na videoprinter:-(, ale jak mnie wysłała do specjalistycznej poradni, to za zdjęcie chcieli 10 zł.... (wszystko NFZ).

Zanka - dobry pomysł z tym hepatologiem - na pewno Cię uspokoi konkretną wiedzą na temat WZW B, a nie domysłami, czy informacjami z internetu.

Ewcia - bardzo się cieszę, że Mikuś zdrowo rośnie i z macicą nie masz już problemów:tak:

Dziękuję dziewczyny za rady, postanowiłam zmienić lekarza na przyszpitalnego, w czwartek mam konsultację i badanie.

A dzisiaj jedziemy na USG i jestem już cała w nerwach, zasnąć nie mogłam do 3 w nocy, ostatnie robiłam grudniu.

Dziewczyny jakby nie patrzeć już prawie wszystkie mamy za sobą najbardziej niebezpieczny okres, dotrwałyśmy do 8 miesiąca i teraz odliczamy już tylko tygodnie do narodzin dzieci :-)

Mimo niektórych problemów majówki to udany miesiąc!

jandia - również gratuluję wieści :)
To już chyba ostatnia zagadka się rozwiązała czy jeszcze któraś z majówek chciałaby poznać płeć a nie było jej dane?

no właśnie..
tak jeszcze na koniec kiedy już jesteśmy wszystkie przy 8 miesiącu..
prosze o sprawdzenie danych i ewentualne zmiany... do mnie na prv
zwłaszcza osoby które są jeszcze na liście w ogłoszeniach ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...ogloszenia-wazne-informacje-43745/index2.html
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/majowkowe-fasolki-43925/

Ewcia ciesze się że u was wszystko ok :tak:
Hope całe szczęście ze zmieniłaś lekarza.. oby ten był lepszy i nie naciągał na kasę:tak:

A ja dziewczyny juz po wizycie. No i niestety dalej posladkowo lezy i na 90% cesarka:-( No chyba ze jakims cudem sie jeszcze odwroci. Lekarz mowi ze ma 2 ciezarne ktore chodzily po domu na czworaka i sie udalo hehe bede sie znizala do poziomu psa a moze i sie uda hehe. Wiec jak zostanie tak jak jest to miedzy 27 a 29 kwietnia Zuzia bedzie ze mna. No i z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac o wage:wściekła/y: a juz taka ciekawa bylam. nastepna wizyta 15 kwiecien

reklama
Do góry