reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
kochane mi tez i częściej twardnieje brzuszek i częściej boli jak na miesiączkę.
za każdym razem gdy twardnieje mała zmienia pozycję na bardzo "wypiętą" i zastanawia mnie czy to ona swoim przekręcaniem wywołuje te skurcze czy skurcze powodują jej przekręcanie?

persefona nie martw się. wiadomo , że najlepiej gdy dziecko urodzi się po 36 tygodniu ciąży, ale mi lekarz w szpitalu powiedział, że dzieciątko 34 tygodniowe w zasadzie juz jest gotowe do przyjścia na świat :)

lepi faktycznie usg późno..

ae jak ja pomyślę na kiedy mi dali ostatnio termin.. to nic mnie nie zdziwi;-)
byłam na wizycie już po terminie.. a następną mi ustalili na kolejny tydzięń czyli na poniedziałek.. a ja w czwartek już urodziłam (przed datą wizyty) i to już było 2 tyg po terminie

persefona leż dużo i niczym się nie martw , będzie dobrze:tak:

Kochane melduje się po wizycie:happy: U nas bez zmian, szyjka dalej 8 mm także spokojnie czekamy na poród w domu. Głównie w pozycji leżącej lub siedzącej bo chodzenie to nie za dobrze wychodzi:-p Ginek tak jak w czwartek mówił daje nam tydzień dwa... Za 2 dni powiedział ciąża donoszona i mogę już spokojnie rodzić i odstawić nospe. Chociaż przyznam się, że już ją odstawiłam dwa dni temu bo nic nie dawała a bez sensu się nie chcę faszerować i tak tyle tego dostałam w szpitalu, że głowa mała... Wystarczy, czekamy z niecierpliwością na Wojtusia:happy:

jolka - matko jak oni Cię badał, że az tak krwawiłaś!
ilonka, lepi - gratuluję udanej wizyty!
persefona duzo odpoczywaj i się nie wysilaj a na pewno będzie ok.
Misia to dobrze że po wizycie wszystko ok i Cie nie zostawili w szpitalu!

reklama
Do góry