reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

poziomki, no ciężko mi to powiedzieć, ale twój zloty medal jest zagrożony ;))))) dziewczyny ci pozazdrościły i widzisz co się dzieje :p :)

reklama
ja też jestem po wizycie i moje wnioski to: " i bądź tu człowieku mądry" . nie wiem czy pamiętacie jak wam pisalam, że moja ginka twierdzi, że szyjkę mam na 27 mm, a inny lekarz, że na 36 mm- no różnica spora... po dzisiejszym badaniu moja ginka dalej utrzymuje, że szyjka ma ok 26-27 mm czyli " już się nie skraca" ;) w poniedziałek będę w szpitalu i ciekawa jestem co mi powiedzą ;) nie zdziwię sie, jak wybadają jednak 36 mm :) :?
mała wg niej waży niecałe 2200 g czyli nie jest źle, nie widzi prawdopodobieństwa hipotrofii, i znowu w przeciwnieństwie do gina, który to skierował mnie z tego powodu do szpitala...

a ulożona jest główką w dół- mam nadzieję, ze przynajmniej w tym będą mieli takie samo zdanie :)

Ostatnia edycja:
Bra, to rzeczywiście hydrozagadka:) Cóż, czekamy razem z Tobą do poniedziałku, koniecznie daj znać co powiedzą w szpitalu:) W każdym razie mam nadzieję, że usłyszysz dobre wieści:)

kiedys poszlam na dundusz do lekarza, jak siedzac w poczekalni zobaczylam jakie tipsiory ma ginekolozka, a do tego 3 zlote kajdany na szyi zwisajace po sam pepek od razu sie stamtad zabralam, oprocz tipsiorow to miala jeszcze chyba po 5 piersionkow na kazdej lapie...

Co lekarz to jego widzimi sie niestety...

reklama
Ja do tipsów osbiście nic nie mam ale są zawody w których powinno się odpuścić sobie ich robienie (lekarze, pielęgniarki, sprzedawczynie w mięsnym, kucharki, itp).
Bra nie przejmuj się wszystko będzie dobrze, ja też mam skróconą szyjkę i póki co nic się nie dzieje, naewt brzuch mi się nie stawia, ani jeszcze nie czułam żadnych skurczy.

Do góry