Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gratuluję odanych wizyt no i mamy kolejnych chłopców, ciekawe czy te wstydzioszki okażą się dziewczynkami
moja kolejna wizyta 21marca ciekawa jestem czy będę miała już USG połówkowe?
Marzycielka, gratuluję wizyty i trzymam kciuki, żeby siedział Ci w brzuszku chłopiec co lubi zaskakiwać, nie koniecznie przecież musi być wstydliwy, prawda?
Agata, gratulacje! Foteczki słodziaste! Tzn Franio słodziasty na foteczkach ))
jejuśkuuuu, ja już/jeszcze tydzień! Mój Małż już jutro zapowiedział w pracy, że się spóźni rano, bo na USG jedziemy, a to za tydzień, hehehe
Maghdalena dziękuje za kciuki. Miłe jest podejście Twojego męża, widać, że też już nie może się doczekać.
Agata_K mi mój lekarz zawsze cierpliwie wszystko pokazuje :-) choć czasami zastanawiam się jak on to widzi,
Ja też niby wiem, że noszę maluszka pod sercem, ale zawsze jak go widzę to uwierzyć nie mogę, że on sobie tam siedzi
Agata sliczny maluszek
Marzycielka ja tez nie moge uwierzyc ze w brzuszku siedzi malenki dzidzius ktorego raz na miesiac moge zobaczyc ;-)
Loleczka moja wizyta 25 marca i strasznie sie jej doczekac nie moge, a przede wszystkich siusiaka ;-)
Im bardziej myślę, że on tam siedzi i ma tego dzyndzla między nóżkami, tym bardziej wiem ,że to Franek (a nie jakiś tam Maciej czy Piotrek) - jak ja to wyperswaduję małżowi
Loleczka - może on ma już na tym etapie zapędy ekshibicjonistyczne???
Oczekiwanie na usg jest męczące - wiadomo, że każda by chciała widzieć maluszka jak najczęściej.
Właśnie - jak to jest z badaniem na hiv? Ja jeszcze nie miałam - kiedy powinno się je robić?
Agata ja tez nie mialam jeszcze, a wiem ze to badanie nie jest obowiazkowe, wszystko od gina zalezy ;-) pytalam na ogolnym ale nie otrzymalam odpowiedzi, za duzo nas i nie czytamy wszystkiego uwaznie! Na wizycie sie zorientuje co i jak i czy badanie jest wymagane do szpitala!
No jak to nie? Dużo z nas się wypowiadało o badaniu na HIV, że nie jest obowiązkowe (tzn lekarz nie może zlecić bez zgody), ale naprawdę trzeba zrobić, bo zarazić się można na różne sposoby, można być nosicielką i nie chorować, a dziecko zaraża się prz naturalnym porodzie. No i w razie czego bierze się leki już w ciąży. Był ten temat też w 1 odc. programu O Matko! Kasi Bosackiej.