reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty , usg

chrobek, gratulacje !! super, że będzie dziewczynka :tak:

M.Lena, Tobie również gratuluje !! córeczki się zaczynają ujawniać:-)

Ja też miałam wczoraj wizytę, jednak dużo napisać nie mogę bo niestety tym razem ginekolog sprawdziła tylko czy serduszko bije i na tym koniec.. Powiedziała tylko, że mój synuś to straszny wiercipięta, a jego dokładne wymiary poznam dopiero na połówkowym.. wizytę mam 15 kwietnia !!:szok: jak ja do tego czasu wytrzymam ..:-(

reklama
Gratuluje Wam kobitki udany wizyt. Już nie mogę się doczekać 17.30 mam nadzieję, że torbiel się wchłonęła i z dzidzią wszystko ok Tam bym chciała poznać płeć dzidzi :))
Jak będę po to dam Wam znać :)

Gratuluję wizyt i dziewuszkowych niusów!!! Super, proporcje w wątku sierpniowym się wyrównują;-)

Ja planową wizytę u mojego gina (z usg połówkowym) mam 4.04, ale zapisałam się też na 12.03 na 4d i idziemy z mężem się z dzidziusiem zobaczyć:-) ciekawe, czy się potwierdzi, że to chłopiec, czy okaże się, że jednak dziewczynka... :)

jestem już po wizycie. Z maluszkiem wszystko ok, rozwija się prawidłowo i 14 cm. Był zwinięty w obwarzanek więc niestety nadal nie wiemy co będzie. Ze mną ok, szyjka twarda, rozwarcia brak, płyn owodniowy w normie, jedynie mam niedokrwistość i dostałam żelazo. No i najważniejsze słyszałam serduszko, piękne uczucie, aż mi łzy w oczkach stanęły. Szkoda, że następne spotkanie dopiero za miesiąc

Marzycielko, gratuluję udanej wizyty!!

Ja już też po. Dzidziuś zdrowy, jak będę mieć chwilę, to napiszę więcej. Ale wszystko prawidłowo się rozwija, a to najważniejsze dla mnie (jak dla każdej z nas zresztą;-)).

No i potwierdziło się, że będziemy mieli synka:-D

reklama
Do góry