reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
madzik1980 sliczna Zosienka, mala gwiazda zaslania sie przed wscibskimi paparazzi
Damagi gratuluje syneczka! nasz pierwszy Kubus chyba
ja tez omijam topic o kg... moze w 3trym sie odezwe hehe oczywiscie jest to bardz samolubne i niegrzeczne, ale krew mnie zalewa jak widze ze dziewczyny maja krzywe miny ze przytyly ksiazkowe 5-6kg lol
Damagi gratuluje syneczka! nasz pierwszy Kubus chyba
musisz sie ze mna podzielic ta teoriaMadziula, ja mam swoją teorię na to nadmiarowe jedzenie, ale to Ci opowiem jak się spotkamy, bo tu jest za bardzo off topic, a na wątek o dodatkowych kilogramach postanowiłam nie wchodzić, hihihi))
franekkimono
Madzik piękną masz córeczkę!Gratulacje!
Damagi gratuluje synusia!
Damagi gratuluje synusia!
zaczarowana79
3*mama :-)
To ja się dołączam do tych chcących być wtajemniczone:-) Mnie to jeszcze te 5-6 kg tak nie rozbraja,jak 2-3; o których gdzieś czytałam.. Ja mam 9 na plusie
i strasznie mnie to wkurza, bo strasznie dbam o dobre żywienie, więc na wątek o kilosach też nie zaglądam.... Madzik, super Zosieńka, i zdjęcie jakie śliczne, mi takie byle jakie zrobili że nawet nie było co wstawić...Gratuluję dziewuszki i że wszystko z nią dobrze.
Swoją drogą mój mąż twierdzi że to moje USG 4d, było tylko w 3d.... drogie, a zrobione na odwal się i on nie wierzy w to że to chłopiec, bo jego zdaniem to co pokazał w zwykłym usg/bo w 4d nawet płci nie oglądał/, to według niego siusiak nie był, bo jak to powiedział musiałby tego siusiaka mieć do kolan, tkie to długie było, faktycznie, na płytce to co on pokazuje jako siusiaka, sięga mu prawie pod pachę....Ale i tak myślę że to chłopiec....
Damagi, gratuluję super chłopaczka, a Jakuby to superowe chłopaczki, mój najstarszy syn to Kubuś.

Swoją drogą mój mąż twierdzi że to moje USG 4d, było tylko w 3d.... drogie, a zrobione na odwal się i on nie wierzy w to że to chłopiec, bo jego zdaniem to co pokazał w zwykłym usg/bo w 4d nawet płci nie oglądał/, to według niego siusiak nie był, bo jak to powiedział musiałby tego siusiaka mieć do kolan, tkie to długie było, faktycznie, na płytce to co on pokazuje jako siusiaka, sięga mu prawie pod pachę....Ale i tak myślę że to chłopiec....
Damagi, gratuluję super chłopaczka, a Jakuby to superowe chłopaczki, mój najstarszy syn to Kubuś.
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
madzik1980 gratuluję pięknej córeczki:-)Damagi a Tobie gratuluję chłopczyka:-)Też mam w domu Kubusia:-)
dorkazz
Zaangażowana w BB
damagi, gratulacje! 
ja odliczam do czwartku - wtedy mamy połówkowe
ja odliczam do czwartku - wtedy mamy połówkowe
Maghdalena
Ho ho ho, a co jeśli to jednak było TO?(...)
Swoją drogą mój mąż twierdzi że to moje USG 4d, było tylko w 3d.... drogie, a zrobione na odwal się i on nie wierzy w to że to chłopiec, bo jego zdaniem to co pokazał w zwykłym usg/bo w 4d nawet płci nie oglądał/, to według niego siusiak nie był, bo jak to powiedział musiałby tego siusiaka mieć do kolan, tkie to długie było, faktycznie, na płytce to co on pokazuje jako siusiaka, sięga mu prawie pod pachę....
(...)

reklama