reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
madzik1980 sliczna Zosienka, mala gwiazda zaslania sie przed wscibskimi paparazzi :D

Damagi gratuluje syneczka! nasz pierwszy Kubus chyba :D

Madziula, ja mam swoją teorię na to nadmiarowe jedzenie, ale to Ci opowiem jak się spotkamy, bo tu jest za bardzo off topic, a na wątek o dodatkowych kilogramach postanowiłam nie wchodzić, hihihi :)))
musisz sie ze mna podzielic ta teoria :D ja tez omijam topic o kg... moze w 3trym sie odezwe hehe oczywiscie jest to bardz samolubne i niegrzeczne, ale krew mnie zalewa jak widze ze dziewczyny maja krzywe miny ze przytyly ksiazkowe 5-6kg lol

To ja się dołączam do tych chcących być wtajemniczone:-) Mnie to jeszcze te 5-6 kg tak nie rozbraja,jak 2-3; o których gdzieś czytałam.. Ja mam 9 na plusie:zawstydzona/y:i strasznie mnie to wkurza, bo strasznie dbam o dobre żywienie, więc na wątek o kilosach też nie zaglądam.... Madzik, super Zosieńka, i zdjęcie jakie śliczne, mi takie byle jakie zrobili że nawet nie było co wstawić...Gratuluję dziewuszki i że wszystko z nią dobrze.
Swoją drogą mój mąż twierdzi że to moje USG 4d, było tylko w 3d.... drogie, a zrobione na odwal się i on nie wierzy w to że to chłopiec, bo jego zdaniem to co pokazał w zwykłym usg/bo w 4d nawet płci nie oglądał/, to według niego siusiak nie był, bo jak to powiedział musiałby tego siusiaka mieć do kolan, tkie to długie było, faktycznie, na płytce to co on pokazuje jako siusiaka, sięga mu prawie pod pachę....Ale i tak myślę że to chłopiec....
Damagi, ​gratuluję super chłopaczka, a Jakuby to superowe chłopaczki, mój najstarszy syn to Kubuś.

(...)
Swoją drogą mój mąż twierdzi że to moje USG 4d, było tylko w 3d.... drogie, a zrobione na odwal się i on nie wierzy w to że to chłopiec, bo jego zdaniem to co pokazał w zwykłym usg/bo w 4d nawet płci nie oglądał/, to według niego siusiak nie był, bo jak to powiedział musiałby tego siusiaka mieć do kolan, tkie to długie było, faktycznie, na płytce to co on pokazuje jako siusiaka, sięga mu prawie pod pachę....
(...)
Ho ho ho, a co jeśli to jednak było TO? ;)))))):cool2:

reklama
Do góry