reklama
U
użytkownik 902
Gość
Serge - trzymam kciuki razem z Adasiem wszystkie 4;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Moje kciuki również zacisniete :-). Daj znać po usg :-).
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Już po usg dziewczynki :-)
Dzidzia ma się super, zdrowiutka, jedynie co nie mogła lekarka zbadać serca ani ułożenia łożyska (dziecko szalało strasznie), więc dzięki temu mam... dodatkowe usg 28 marca
Ależ mnie zaszczyt kopnął ;-)
Maleństwo ma straaaasznie długą kość udową i waży 397g! (20t2d)
:-)
Na usg pokazuje, że wszystko "tam w środku" jest OK! :-)

Będzie druga córeczka!!!!!
Dzidzia ma się super, zdrowiutka, jedynie co nie mogła lekarka zbadać serca ani ułożenia łożyska (dziecko szalało strasznie), więc dzięki temu mam... dodatkowe usg 28 marca

Maleństwo ma straaaasznie długą kość udową i waży 397g! (20t2d)

Na usg pokazuje, że wszystko "tam w środku" jest OK! :-)

Będzie druga córeczka!!!!!
Załączniki
Sergeevna - Gratuluję CÓRECZKI 
Dorota - miło cię widzieć, dawno się nie pokazywałaś, gratuluję dobrych wyników i dziewczynki
Dziś mam połówkowe o 19, więc trzymajcie kciuki i za mnie
Odebrałam badania krwi: toxo i cytomegalia IgG i IgM ujemne, ale morfologia mi poleciała i pewnie w środę na wizycie dostanę żelazo - blehhhhhhhhhhh
, za to mocz mam wzorowy 

Dorota - miło cię widzieć, dawno się nie pokazywałaś, gratuluję dobrych wyników i dziewczynki

Dziś mam połówkowe o 19, więc trzymajcie kciuki i za mnie

Odebrałam badania krwi: toxo i cytomegalia IgG i IgM ujemne, ale morfologia mi poleciała i pewnie w środę na wizycie dostanę żelazo - blehhhhhhhhhhh

sergeevna
Pysiołkowa Mama
ka.wo trzymam kciuki za Twoją wizytę, na pewno wszystko będzie ok i dzidzia rozłoży nóżki na podgląd ;-)
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Serge.. GRATULUJE
Ka.wo trzymam kciuki.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Serge gratuluję Córeczki :-).
Kawo za Ciebie moje kciuki o 19 będą zacisniete :-). Dziękuję za pamięć ,tak dawno mnie nie było a to tylko dlatego ze na ogólnym nie nadążam za Wami :-). Dlatego częściej udzielam sie na mniej obleganych tematach :-). Ja też żelazo biorę w tabletkach ,2 tabl dziennie .
Kawo za Ciebie moje kciuki o 19 będą zacisniete :-). Dziękuję za pamięć ,tak dawno mnie nie było a to tylko dlatego ze na ogólnym nie nadążam za Wami :-). Dlatego częściej udzielam sie na mniej obleganych tematach :-). Ja też żelazo biorę w tabletkach ,2 tabl dziennie .
reklama