reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Już po usg dziewczynki :-)

Dzidzia ma się super, zdrowiutka, jedynie co nie mogła lekarka zbadać serca ani ułożenia łożyska (dziecko szalało strasznie), więc dzięki temu mam... dodatkowe usg 28 marca :tak: Ależ mnie zaszczyt kopnął ;-)

Maleństwo ma straaaasznie długą kość udową i waży 397g! (20t2d) :szok::-)

Na usg pokazuje, że wszystko "tam w środku" jest OK! :-)

bąbelek.jpg

Będzie druga córeczka!!!!!

Załączniki

• bąbelek.jpg
    bąbelek.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 72
Sergeevna - Gratuluję CÓRECZKI :-D
Dorota - miło cię widzieć, dawno się nie pokazywałaś, gratuluję dobrych wyników i dziewczynki :-D

Dziś mam połówkowe o 19, więc trzymajcie kciuki i za mnie :biggrin2:
Odebrałam badania krwi: toxo i cytomegalia IgG i IgM ujemne, ale morfologia mi poleciała i pewnie w środę na wizycie dostanę żelazo - blehhhhhhhhhhh :baffled:, za to mocz mam wzorowy :biggrin2:

Serge gratuluję Córeczki :-).
Kawo za Ciebie moje kciuki o 19 będą zacisniete :-). Dziękuję za pamięć ,tak dawno mnie nie było a to tylko dlatego ze na ogólnym nie nadążam za Wami :-). Dlatego częściej udzielam sie na mniej obleganych tematach :-). Ja też żelazo biorę w tabletkach ,2 tabl dziennie .

reklama
Do góry