reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Dziekuje dziewczynki :-D Zapomniałam dodać ze dzidzia jest o ok 1,5 tyg starsza jak na suwaczku pewnie temu ma juz tyle cm :-D a nie wiem jak zmienic suwaczek :baffled: Elifit no na połówkowym napewno sie dowiesz :-)
aNilewe nigdzie sie stad nie ruszam napewno ;-):-);-)

reklama
A to Karola jest od 0,0.. No ja też wtedy pisałam, że to jakieś dziwne i chyba niemożliwe..

no właśnie, a myślałam, że to ja coś źle zrozumiałam albo coś przekręciłam ale wychodzi na to, że to była jedna wielka ściema :baffled:

trudno, nie ma się co martwić na zapas, wszystko jest i musi być ok i tego będę się trzymać :tak:

Melduje sie po wizycie. U mnie i u SYNKA wszystko ok :)
Maluszek jest juz na tyle duzy ze cieżko było go zmierzyć, wiem tylko tyle ze ma juz ponad 10 cm i wazy ok 170 gramów :)
Serduszko obejrzane i wyglada wspaniale, ale niedługo idziemy jeszcze na echo zeby miec pewność.
FHR 155 bpm. Żołądek, wątroba, pecherz - wszystko na swoim miejscu.
Moja szyjka długa i zamknieta, 44 mm. Lozysko na tylnej ścianie.
A to mój mały miś:
ImageUploadedByTapatalk1390331549.720318.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1390331549.720318.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1390331549.720318.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 82
Pola gratuluje sliczny synio:)

Ja bylam u poloznej dzisiaj i tak w ogole to ona liczy wiek ciazy z usg czyli wg niej 16 tydz +4 dni:) Nic ciekawego sie nie dowiedzialam owszem posluchalysmy serduszka ale trwalo to moze 3 sekundy:/ Po drugie powiedzialam mi ze wyniki mam dobre i nie musze brac zadnych dodatkowych witamin ale w domu zobaczylam ze hemoglobine mam na dolnej granicy tzn 11,5 a ponizej trzeba brac zelazo i nie wiem co robic. Badania mialam w 10 tygodniu i nie wiem jak na to patrzec:/ Poradzcie cos :) Z gory dziekuje :)

Limonka, 11,5 to norma w ciąży. Ja mam troche ponad 12 i tez nie zamierzam na razie brac żelaza ani dodatkowych witamin.
W poprzedniej ciąży lekarka wprowadziła mi żelazo dopiero jak hemoglobina spadła poniżej 11.

reklama
Do góry