reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Właśnie dziewczyny to zależy kiedy była owulacja,kiedy doszło do zapłodnienia ,u mnie wychodzi o 1 dzień starsza i ja już widziałam piękne bijace serduszko i 2 innych lekarzy też je widziało :-).
Wszystkim kanon gratuluję udanych wizyt i bijacych serduszek .
A ty Kopacz dostajesz kopa odemnie bo fundujesz swojemu malenstwu niezły stres :-(, kochana widziałas serduszko to teraz wyluzuj i nie chce czytać samych smutnych postow. A ex pocaluj w tyłek ,pokaz ze ty silną babka jesteś ,a on będzie żałował .
Julia ja też lekarzem nie jestem ,ale ja też widzę tam to ciało żółte czy jakoś tak ,ale skoro lekarz kazał czekać to wie co robi najwidoczniej :-), a kiedy dokładnie masz usg ?
Wszystkim kanon gratuluję udanych wizyt i bijacych serduszek .
A ty Kopacz dostajesz kopa odemnie bo fundujesz swojemu malenstwu niezły stres :-(, kochana widziałas serduszko to teraz wyluzuj i nie chce czytać samych smutnych postow. A ex pocaluj w tyłek ,pokaz ze ty silną babka jesteś ,a on będzie żałował .
Julia ja też lekarzem nie jestem ,ale ja też widzę tam to ciało żółte czy jakoś tak ,ale skoro lekarz kazał czekać to wie co robi najwidoczniej :-), a kiedy dokładnie masz usg ?
dorota123456789 usg mam 10.12 ze spotykamy sie w 9 tyg. , wiesz co czytalam o ciazach i dziewczyny wstwaila zdjecie z 6 tyg. i byl pecherzyk i tylko cialko zolte...a pozniej za 4 dni bylo juz zarodek wiec jestem pelna nadzieji
Poza tym wyczytalam ze bol jajnikow to moze byc bol okoloowulacyjny wiec moze faktycznie owu byla pare dni pozniej niz ja dotad uwazalam i zaszla tydzien pozniej...
W sumie lekarz niepowiedzial tylko ze ciaza tydzien mlodsza....i ze spotykamy w 9 tyg. pozniej w 12tyg a pozniej raz na miesiac wiec musi yc dobrze!
Poza tym wyczytalam ze bol jajnikow to moze byc bol okoloowulacyjny wiec moze faktycznie owu byla pare dni pozniej niz ja dotad uwazalam i zaszla tydzien pozniej...
W sumie lekarz niepowiedzial tylko ze ciaza tydzien mlodsza....i ze spotykamy w 9 tyg. pozniej w 12tyg a pozniej raz na miesiac wiec musi yc dobrze!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
JULIA masz racje,jakby bylo cos nie tak to po pierwsze lekarz by cie o tym poinformowal, a po drugie dzialo by sie cos zlego z Toba.Pamietaj ze jak jest z ciaza cos nie tak to zazwyczaj organizm chce wydalic taka ciaze czyli sa krwawienia i bole ale takie bardzo bole.Kochana ja wiem ze bedzie dobrze.Widze ze u ciebie na suwaczku o 1 dzien wiecej niz u ciebie i logoczne ze jak owulacja byla pozniej to w 4 tygodniu serduszka nie moznabylo zobaczyc.
Bedzie dobrze zobaczysz :-),3 mam mocno kciuki
Powiem ci ze poprzednio u moich dzieci tez serduszka byly bardzo pozno ,ale jednak pojawily sie :-)
Bedzie dobrze zobaczysz :-),3 mam mocno kciuki
Powiem ci ze poprzednio u moich dzieci tez serduszka byly bardzo pozno ,ale jednak pojawily sie :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Julia nie ma za co, a co do suwaczka to moj tez sie dzis zaciol i musialam zmieniac hi
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
karola masz zdjecie?
mam, wrzucę później bo nie wiem gdzie jest kabel od skanera

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Bakalia a dlaczego lekarz już ci nie dał tych leków ? Czyżby czekam abyś przez przez ten tydzień nie poronila i wtedy za tydzień da ci dopiero te leki, jeśli tak to dziwne podejście według mnie ma ten lekarz .