reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

obiecane zdjęcie USG z wczorajszej wizyty.

6t1d

6t1d.jpg

Załączniki

• 6t1d.jpg
    6t1d.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 162
reklama
No to ja tez po wizycie, chociaz za bardzo nie ma o czym pisac lekarz okazal sie jakims gburem o ktorego musze wszystko sie wypytac, no ale to nic pecherzyk poki co jest zarodka jeszcze nie ma wedlug obliczen mojego gina doszlo do zapłodnienia na poczatku listopada, wiec mamy jeszcze czas na serduszko itp..... jednym slowem niepotrzebnie poszlam...a nie dostalam skierowania na badania

susel zle sie wypowiedzialam dostalam skierowanie na badania i to jeden pozytyw, gin achyba zmienie i tak ale dobrze chodzic do jakiegos na nfz zebym chocoaz badania miala za free

do gina prywatnie mozna chodzic na usg a do przychodni na kasę to się dostanie skierowania na badanie i placic nie trzeba. ja tak zrobilam :) szkoda mi wyrzucic 350 zl na badania jesli moge je zrobic za darmo. juz na kojec będę miała :)
w któym tygodniu trzeba isc na usg? cos czytalam ze pomiedzy 10 a 12 tygodniem? bo sie zastanawiam na kiedy umówic wizytę :)

nie długo musimy iśc na pierwsze usg tzw genetyczne. różnie podają, albo miedzy 11-13tc, albo 12-14. ja pójdę w 12. to przed samym bożym narodzeniem, jak dla mnie

reklama
Do góry