reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Wiesz co ja chodzę prywatnie do lekarza i ma dosyć dobre usg już wiesz i prenatalne na nim robi.Dzisiaj lekarz się starał dobrze żeby na zdjęciu było widać i mi robił nie przez brzuch bo mały siedział na samym dole i powiem Ci ze tak obracała i obracał to dokładnie było między nóżkami widać:) więc naprawdę byłabym w ciężkim szoku jakby się coś zmieniło bo tak ewidentnie było widać:)on mi już w 14 tyg stwierdził że chłopak.

reklama
Angelika super foteczka !!!!
Sergi to jeszcze troszkę. Ja idę 11 lutego i bardzo chciałabym poznać płeć, ale z moim szczęściem to pewnie dowiem się poźniej niż z Mikusiem;/

Gratuluje udanych wizyt dziewczyny!! ale jestem ciekawa kto mnie tam smyra od środka :)

Dziewczyny, w którym tygodniu lekarz kazał wam przyjść na połówkowe usg?

mi babka kazała przyjść dopiero w 22tc. czytałam w necie że to najlepszy tydzień.
ale że chodzę na wizyty w szpitalu gdzie sprzęt jest jaki jest, chciałam iść na usg w połowie również prywatnie. mam upatrzonego lekarza.. i nie wiem kiedy mogę iść najwcześniej... poszłabym już w 19tc.. ale nie wiem czy to nie za szybko.

Mnie lekarz na połówkowe za miesiąc wpisał to będzie 22 tydzień, chciałam dzisiaj ale mi powiedział że za miesiąć dzidziuś już będzie miał z pół kilo i będą narządy na tyle duże żeby wszystko dokładnie zbadać:tak:

Mnie lekarz na połówkowe za miesiąc wpisał to będzie 22 tydzień, chciałam dzisiaj ale mi powiedział że za miesiąć dzidziuś już będzie miał z pół kilo i będą narządy na tyle duże żeby wszystko dokładnie zbadać:tak:

Pół kilo :D a niedawno to było kilkanaście gramów. Dzisiaj się moja koleżanka zdziwiła jak jej powiedziałam, że dzieciaczek ma już ponad 10cm, ona myślała, że dopiero jest jak palec. Ja cały czas jestem pod wrażeniem tego jak działa nasz organizm i jak rozwijają się w naszych brzuszkach nasze dzieciaczki.

reklama
Ja po wczorajszej wizycie mam zaplanowane połówkowe na 3 marca - to będzie 20 tydzień. Ech... jeszcze tyle czasu. Troszkę się zawiodłam, bo zrobił mi na szybko tylko na 3 sec. usg, żeby sprawdzić jak bije serduszko i tyle. A myślałam, że zerkniemy jak tam te prognozy płci. No nic, trzeba poczekać kolejne badanie.

Do góry