reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Gratuluje wizyt .
Ja we wtorek idę do gina ,wyniki krwi i moczu sie dowiem i przeciwciał, już jestem ciekawa wyników i czy gin usg mi zrobi .
Życzę każdej udanych kolejnych wizyt.
Ja we wtorek idę do gina ,wyniki krwi i moczu sie dowiem i przeciwciał, już jestem ciekawa wyników i czy gin usg mi zrobi .
Życzę każdej udanych kolejnych wizyt.
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
no i wylądowałam na zwolnieniu :-
-
-
-(
szyjka zaczęła mi się rozwierać :-(
długość jest ok, nie skraca się ale zmieniła pozycję i zaczęła się otwierać, fuck!
dziecko chyba napiera główką i to dlatego bo na usg główka była ustawiona centralnie do miejsca gdzie szyjka się rozwarła. Na usg było widać taką rureczkę (szyjka) i jak dochodziło do główki to robił się lejek. Całe szczęście dopiero się to zaczęło i dobrze, że poszłam na wizytę 2 tyg wcześniej bo teraz bym wróciła do pracy, zaczęła dużo chodzić i kto wie co by było za 2 tyg
jednak te twardnienia to był znak

dostałam Luteinę i mam leżeć :-(
dziewczyny jeśli twardnieje Wam brzuch to lepiej to skontrolować u Gina bo może to być nic groźnego ale może to też oznaczać rozwieranie się i / lub skracanie się szyjki tak jak to jest u mnie.
szyjka zaczęła mi się rozwierać :-(
długość jest ok, nie skraca się ale zmieniła pozycję i zaczęła się otwierać, fuck!
dziecko chyba napiera główką i to dlatego bo na usg główka była ustawiona centralnie do miejsca gdzie szyjka się rozwarła. Na usg było widać taką rureczkę (szyjka) i jak dochodziło do główki to robił się lejek. Całe szczęście dopiero się to zaczęło i dobrze, że poszłam na wizytę 2 tyg wcześniej bo teraz bym wróciła do pracy, zaczęła dużo chodzić i kto wie co by było za 2 tyg

jednak te twardnienia to był znak

dostałam Luteinę i mam leżeć :-(
dziewczyny jeśli twardnieje Wam brzuch to lepiej to skontrolować u Gina bo może to być nic groźnego ale może to też oznaczać rozwieranie się i / lub skracanie się szyjki tak jak to jest u mnie.
angelika2014
Fanka BB :)
Dokładnie Karola lepiej kontrolować od razu gdzie można zaradzić temu niż później mieć problemy. Mi też czasem twardnieje macica ale na razie mi lekarz powiedział że nic się nie dzieje zobaczymy na następnej wizycie mam nadzieję że będzie dobrze. Także Karola odpoczywaj.
Hubson
Karola, bardzo dobrze, ze poszlas. Teraz wiesz, na czym stoisz i musisz o siebie bardziej zadbac.
Odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze.
Odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze.
limonka8721
Karola to dobrze ze wiesz co jest grane i co robic zeby bylo dobrze.
Ja tez mam czasem twradnienie brzucha nie jest to jakos super czesto ale jest i sie martwie. za 1,5 tygodnia mam wizyte z polozna w szpitalu i chce na niej wymusic zeby mnie zbadala tzn chodzi mi o ta szyjke bo tutaj tego nie robia a do polski jade dopiero za miesiac wiec to duzo czasu jeszcze.
Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.
Ja tez mam czasem twradnienie brzucha nie jest to jakos super czesto ale jest i sie martwie. za 1,5 tygodnia mam wizyte z polozna w szpitalu i chce na niej wymusic zeby mnie zbadala tzn chodzi mi o ta szyjke bo tutaj tego nie robia a do polski jade dopiero za miesiac wiec to duzo czasu jeszcze.
Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.
elifit
Moderatorka
karola to dobrze, że skontrolowałaś. Teraz leż i odpoczywaj. Swoją drogą mam kilka znajomych co najpierw zagrożenie przedwczesnego porodu a potem przenosiły o tydzień ;-)
Gosia i Bartek
karola trzymam za Ciebie kciuki Trzymajcie się tam.
reklama
kopacz
Mummy :)
Zeby noe bylo ze jestem zla
trzymam kciuki 4
za karole i reszte