Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Hmmm a mnie tak suszy ze moge wypic 1 kubek wody i siegam po nastepny. Przed pojsciem spac potrafie wypic 3 kubki, obudzic sie w nocy na siusiu i znow pic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm a mnie tak suszy ze moge wypic 1 kubek wody i siegam po nastepny. Przed pojsciem spac potrafie wypic 3 kubki, obudzic sie w nocy na siusiu i znow pic...
Ja też z zaparciami się borykam... i nic mi nie pomaga w zasadzie.
Połóż sobie dwa paluszki nad spojeniem łonowym, mnie więcej tam jest macica, trzy palce od pachwiny lewej. Z prawej strony nie wiem ile. Ale to u mnie. Rozmiar macicy pewnie zależy od tygodnia i rozwoju dziecka. Twardnienie - trochę tak jakby mi ktoś kamień zawiesił w opisanym miejscu. Nie wolno masować, uciskać, w zasadzie takie twardnienie trzeba przeczekać i po chwili się rozluźnia. Czasami nawet u mnie nie towarzyszy temu żaden skurcz, po prostu twardnieje a czasami mam też skurcz.
W jakim sensie się specjalnie nie dotykasz?