reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Gratuluje wizyt dziewczyny!! w końcu kilka dziewczynek sie pojawiło :)
mi lekarka karała przyjść na połówkowe dopiero w 23tc... więc idę we wtorek...

Przez przypadek wylaczylam sub innych watkow :szok: jak wroce do domu bede szukac.

Wychodze w poniedzialek

Mam do was pytanie. Co dostane przy wyjsciu ze szpitala? Jakie dokumenty? Zalezy mi na historii leczenia i jakims wypisie, ktory bede mogla przedstawic w pzu. Mam taka opcje, ze przy dluzszym pobycie w szpitalu moge starac sie o kase z ubezpieczanili.

reklama
Przez przypadek wylaczylam sub innych watkow :szok: jak wroce do domu bede szukac.

Wychodze w poniedzialek

Mam do was pytanie. Co dostane przy wyjsciu ze szpitala? Jakie dokumenty? Zalezy mi na historii leczenia i jakims wypisie, ktory bede mogla przedstawic w pzu. Mam taka opcje, ze przy dluzszym pobycie w szpitalu moge starac sie o kase z ubezpieczanili.

Dostaniesz wypis z Twojej karty. Taki skrót historii choroby. Jak robili jakieś badania, to ich opis: usg, morfologia, mocz itd. Opis z czym się zgłosiłaś, zalecenia poszpitalne, data pobytu itp. Dostaniesz receptę i L4 jeśli będą konieczne. I tyle.
Ubezpieczenie obejmuje Ci ciążę? Bo u mnie, z tego co kojarzę, to nie...

Do góry