reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
wszystkim gratulacje,fajnie znać już pleć:)Makota-trzymaj się.
ja również przeciw grypie nie szczepie ani siebie ani rodzinki,a juz na pewno nie słyszałam o szczepieniach po zimie:eek:

to ja troszke o sobie!! jestem po wizycie nie spodziewałam sie niczego specjalnego a tu prosze! szyjka dluga i zamknieta, dzidzia ma 360g i jest to DZIEWCZYNKA!!! baaardzo sie ciesze !!! usg połowkowe 11 marca

Tak myslalam, ze bedziesz miala core :) gratuluje. Fajnie, ze wszystko dobrze

Czesc dziewczynki:-D
Wszystkim Gratuluje udanych wizyt i oczywiscie poznanych płci:tak:
Jagódko dobrze ze lekarz Cie uspokoił i wszystko w porzadku:tak:
Venus a Ty jak po wizycie????
Ja samopoczucie kiepskie , mało piszę ale czytam Was na bieżąco:tak:
Buziaczki:-p

Lui bardzo się cieszę razem z Tobą!! Gratulacje!! :-)

Ja tak w skrócie o wizycie, bo mam ogólnie podły nastrój:-( Przede wszystkim z dzieckiem wszystko dobrze i to dla mnie najważniejsze. Gorsza wiadomość to taka, że nadal mam przodujące łożysko, mam się bardzo oszczędzać, tylko nie wiem jak to zrobić przy ruchliwym dwulatku:zawstydzona/y: Wczoraj się jeszcze naczytałam o konsekwencjach i mnie tak to zdołowało.... Wszędzie piszą, że w każdym momencie można dostać krwotoku i więcej Wam nie będę pisała, bo wiecie z czym to się wiąże. Podobno jeśli do ok. 20 tygodnia się znacząco nie podniesie to marne szanse, że coś się diametralnie zmieni:-( Od ostatniej wizyty zupełnie nie widziałam poprawy, było jak jest, czyli lekko odkryta szyjka, ale tylko minimalnie. Dziecko na wszystkich usg jest mało ruchliwe, co mnie też w pewnym sensie trochę niepokoi. Mikołaj tak wariował, że nie mógł go czasem pomierzyć. Każde dziecko jest inne, ale i tak to mnie nie uspokaja... No i płci nie poznałam. Dziecko jest ogólnie w dziwnej pozycji, przez to łożysko na dole i leży sobie na nim brzuszkiem do dołu. Może poznam płeć dopiero przy porodzie przez to ułożenie i małą ruchliwość... Dzięki, że trzymałyście kciuki!!

Venus napewno wszystko sie uzlozy. Domyslam sie, ze ciaza wymagajaca oszczedzania sie i dwulatek to spory problem :/ mojej siotry kolezanka musiala lezec 5 miesiecy i tez miala malego synka. Mam nadzieje, ze tak jak ona masz kogos do pomocy...

Mnie na sile trzymaja 3 doby albo i wiecej. Kazali mi jutro oddac mocz do badania, jakby nie mogli zrobic tego przy pobieraniu krwi. Proby watrobowe, morfologie, ths mam w normie. Gastroskopii mi chyba nie zrobia. mogliby mnie wypisac w weekend...

reklama
U mnie dziewczynka nadal. Przynajmniej powiedział ze jajek nie widzi :) wszystko w porządku. Dzidzia rośnie. A mama odpoczywa na l4
Lui gratulacje :)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Do góry