reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
hahaha!! haust ale... jaja....:-D gratuluje (chyba sie cieszysz z cory co?)
ja trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujace, ja mam połowkowe 11 marca

Jasne, że cieszę się z córci :-) Już widzę te sukieneczki, spódniczki, baletki i wszechogarniający róż :laugh2: Nawet opasek i czapeczek takich retro na allegro już zaczęłam szukać ;-)
Angelika 509g ma :-)

Haust gratuluję córeczki, będzie parka :-) Na Twoim miejscu też bym pewnie jeszcze biegła na 3d dla pewności ;-)

Jeszcze tylko 3 dni i mam nadzieję, że w poniedziałek sami się dowiemy, czy kupować bodziaki w traktory, czy wystarczy tylko "odkurzyć" ciuchy po Gabrysi ;-)

To mój to olbrzym wychodzi przy Twojej córeczce Haust:):szok:

To mam zdjęcie gdzie jeszcze troszkę go widać całego:)

IMAG0217.jpg

Załączniki

• IMAG0217.jpg
    IMAG0217.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Haust rozbawiłaś mnie strasznie tym tekstem o odpadaniu :)

Doti ja jeszcze nie wiem. Za tydzień idę do lekarza, może tym razem dzieć się objawi :)

reklama
Angelika śliczny Franuś :-) A jaki jest duży? W sumie mój Mati też dłuuuuugo w brzuchu był mały, a urodził się 3750g i 55cm, więc całkiem sporo :-) Mam małą córeczkę w brzuchu, ale on sam jest ogromny hihi

Do góry