reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Gratki laski ze wizyty udane :) zapisalam sie na wtorek na usg prywatnie, jednak mozna u radiologa nie musi byc ginekolog, mam nadzieje ze potwierdzi sie dziewczynka :) chyba ze znowu pokaze tyłek i nic z tego , dalej bedziemy sie domyslac;p Pozdrawiam serdecznie ;)

Doti - ja też jeszcze nie wiem, czekam do poniedziałku na usg i mam nadzieję, że się dowiem co tam siedzi :-)

hej, byłam dziś u Gina sprawdzić jak tam moja szyjka macicy, czy czasem się nie pogorszyło przez ten mój tygodniowy powrót do pracy no i surprise, surprise, jest nawet lepiej!!! :szok: :-D no dobra, może tak nie do końca bo szyjka nadal ustawiona jak do porodu ale przynajmniej już zamknięta! :tak: wiadomo nadal nie wolno mi się forsować ale przynajmniej nie muszę leżeć całe dnie w domu, jutro zrobię sobie święto i pójdę na 10 min spacerek :rofl2:

plan jest taki, że teraz znów posiedzę w domu 3 tygodnie a potem wrócę do pracy na kilka dni.

minus tego mojego powrotu do pracy jest taki, że już coś podłapałam od dzieciaków i od wczoraj boli mnie gardło i mam katar :confused2::confused2::confused2::confused2:

Dawno mnie tu nie było . Gratuluje wszystkim udanych wizyt :-).

Ja 1 marca miałam usg polowkowe i wszystko jest ok :-), i tak jak myśleliśmy jest to Dziewczynka :-).
Kolejne usg 1 kwietnia a po tem już co 2 tyg usg z racji tego konfliktu .

Byłam też ostatnio na badaniu i wszystko ok ,ale ja niestety chudne :-(, mam od dłuższego czasu mimo brania żelaza mam biegunki i przez to nic nie przybieram a wręcz trochę chudne :-(. Od wtorku jestem na diecie lekkostrawnej i jest dobrze . Ja się lepiej czuje ,biegunki jak narazie brak i na dziś mam 1 kg do przodu :-).

Gin kazal dietę lekkostrawna zastosować i iść do gastrologa ,do którego termin na listopada, ale bede w tygodniu szla do biegi i pytała czy mnie przyjmie .
Tak biorę codziennie po 2 tabletki magne b6 , po nim moze być biegunka ? . Tyle ze ja problemy zoladkowe i usługowe mam od zawsze ,tylko w ciazy jest gorzej ,ale póki co dieta daje radę ,więc moze zmiana diety i moze jakiś lek od lekarza i bedzie dobrze . Najważniejsze abym i ja zaczela przybierac na wadze .

ja tez nie wiem co bede miala ale brzuszek mam do gory to moze bedzie corka a wizyte mam 21 marca to moze cos sie dowiem

reklama
Do góry